Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.

Kategori

  • Benyttet filter

  • Varemerke TITANFLEX
Fjern alle filtre

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for

Hodebredde

  • Bred
  • Få hjelp til å finne dine mål

Form

Type

Ansikt

Egenskaper

Farge innfatning

Farge glass

Materiale

Pris i NOK

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

TITANFLEX Solbriller

(1)

Solbriller fra Titanflex på Mister Spex Norge

Titanflex er et verdenskjent tysk varemerke som ble grunnlagt i 1913. Produktene er kjent for sine innovative og estetisk tiltalende egenskaper som førsteklasses memory-metallteknologi, kvalitetsmaterialer, attraktiv design og friske detaljer. Disse solbrillene er en enestående kombinasjon av mote og funksjonalitet som garantert vil gi deg beundrende blikk, samtidig som du forbedrer og tar vare på synet ditt.

Takket være nye materialkombinasjoner er solbrillene fra Titanflex superfleksible og får tilbake sin opprinnelige form dersom de deformeres. Den unike teknologien Easy Temple Shortening gir perfekt passform til enhver tid. Solbrillene fra Titanflex er robuste og lette og er designet for å tåle slitasjen som følger med daglige aktiviteter. I Titanflex-kolleksjonen kan du velge og vrake blant klassiske, moderne, sofistikerte, sporty, minimale og forseggjorte modeller. Solbrillene fra Titanflex passer til enhver anledning, enten du er på sykkeltur, på fest eller ute med venner.

På Mister Spex finner du en fantastisk solbrillekolleksjon fra Titanflex. Benytt deg av vårt virtuelle prøveverktøy for å se hvordan solbrillene kler ansiktet ditt. Det er derfor det er aller best å kjøpe solbriller på Mister Spex.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.