Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.

Solbrilletrender Høst/Vinter 2017/18

hos Mister Spex

Cosmic Future/
Retro Revival

Retro Future

Cosmic Future
Retro Revival

Med blikket rettet mot framtiden kan kvinner toppe stilen med fargerike, flate glass. Mens menn reiser tilbake i tid med solbriller i tredesign og 70-talls retro-chic.

Cargo Couture/
Urban Uniform

Casual

Cargo Couture
Urban Uniform

Naturtoner i kombinasjon med utsmykket design gir kvinner en uformell og kul fremtoning med et hint av diskré eleganse. Hvem liker vel ikke en mann i uniform- og denne sesongen byr også på solbriller i khaki- og oliventoner for en chic uniform-inspisert stil.

Feminine Statements/
Smart Business

Sophisticated

Feminine Statements
Smart Business

Forseggjorte rammer, dristige linjer og kult cateye-design skaper en ny standard innen kvinnemoten denne sesongen, og menn kan lyse opp hverdagen med solbriller i tidsriktig materialmiks.

Masculine Mode/
Clean Cuts

Minimalistic

Masculine Mode
Clean Cuts

Minimalisme kan være så mangt. I høst og vinter tar den form av solbriller med mørkt, særegent design til kvinner, mens til menn finner vi smale metallrammer og tydelige former.


Brilletrender
Høst/Vinter 2017/18

hos Misterspex

Til briller

Trender Høst/Vinter 2017/18 - Solbriller hos Misterspex

De skiftende årstidene bringer med seg mye flott. Som for eksempel de forfriskende nyhetene fra motebransjen, og her er brillebransjen slett intet unntak. En rekke nye trender gjør seg bemerket denne sesongen. Sjekk ut hva som er i vinden innen solbriller for høsten og vinteren 2017/18!

Solbrilletrender for kvinner

For mange moteglade kvinner og menn er solbriller et viktig tilbehør. Denne sesongen er det en rekke spennende stilarter å velge mellom. Alt fra futuristiske, flate speilglass og transparente rammer, til khaki- og olivenfargede innfatninger for dem som ønsker en nedtonet stil. Ekstravagante, dekorerte rammer gir et feminint uttrykk, og markante sorte solbriller er veien å gå for en tøffere look.

Solbrilletrender for menn

Den lekne stilen fra 70-tallet gjør en velkommen retur for menn denne sesongen. Nå kommer solbriller i tredesign og varme farger, men også slanke rammer i acetat og metall for en smart, moderne business-look. Solbriller i metall tilfører slående eleganse, mens andre vil foretrekke naturlige oliven- og khakitoner for en avslappet, diskré look.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.