Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.

Solbrilletrender vår/sommer 2018

fra Mister spex

Crafted
Streetwear

Crafted Streetwear
Crafted Streetwear

Flate og fargede glass eller rette brynlinjer setter prikken over i'en på din avslappede stil.

Natural
Simplicity

Natural Simplicity
Natural Simplicity

Aviatoren til kvinner kommer i både hel- og halvtransparente modeller denne sesongen. For menn er det den transparente Clubmasteren som gjelder.

Nautical
Traveller

Nautical Traveller
Nautical Traveller

Denne sesongens solbriller for menn og kvinner gir et hint av havet med sine friske blåtoner. Pilotglass og ekstravagante rammer gir deg det rette utrykket.

Light & Feminine/
Modern Retro

Light & Feminine
Modern Retro

For kvinner er transparente rammer og elegante detaljer midt i hjertet av denne trenden, mens menn utforsker runde, ovale solbriller med dobbel bro.


Brilletrender
vår/Sommer 2018

fra Mister Spex

Til briller

Solbrilletrender vår/sommer 2018 fra Mister Spex

Når sesongene skifter, bobler det også over med nye trender. Menn og kvinners smak i mote inspirerer også årets brillekolleksjoner. Oppdag solbrillemoten for våren og sommeren 2018!

Solbrilletrenden for kvinner

Uformell men likevel rafinert? Solbriller med fargerike og flate glass gjør garantert at du stikker deg fram i mengden. Mer reservert, men ikke mindre spennende, er pilotbriller i dempede farger og solbriller i semi-transparente glass. De er ideelle for deg som ønsker en naturlig look. Alle som lengter etter en dag ved sjøen denne våren og sommeren, vil bli inspirert av solbriller i blå toner som tar deg rett med til den franske Riviera. Samtidig fremhever transparente rammer med elegante detaljer en feminin stil.

Solbrilletrender for menn

En reise tilbake i tid? Moderne mote møter et retro solbrilledesign i runde og ovale modeller og den populære doble broen. Solbriller i blå toner gjør at raskt drømmer deg bort til St. Tropez. Den stilfulle Aviatoren i acetat ser like flott ut på ferie som hjemme. Er du mer fan av den naturlige looken? Clubmasteren med transparente rammer gir deg en dempet, men stilfull look denne sesongen. Modeller med flate glass eller rett brynlinje tilbyr en iøynefallende look kombinert med den dempede gatestilen.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.