Dette er sesongens look

"Solbriller - Vår & Sommer trender 2020"

Endelig er den her igjen: ikke bare ser vi frem til varme sommerdager og lyse sommer netter, men også til det siste innen solbrille trendene. Oppdag sesongens viktigste tilbehør her.

Metallic Twilight

Metallic Twilight

Noen ganger med speileffekt, andre ganger graderte, disse runde solbrillene er et must for sesongen. Fargene minner om en nydelig glødende sommer kveldshimmel, eller de mørke og myke tonene til en lang natt med mye gøy.

Metallic Twilight

Flere retrobriller

Trend-Sonnenbrillen direkt virtuell anprobieren

https://www.misterspex.no/modal-tryon-ditto-tos-cms-modal_tryOn_ditto_tos

Beyond Frames
Beyond Frames

Beyond Frames

Denne trenden tøyer grensene med sitt fokus på kantløse solbriller. Designet fremstår som fantastisk fritt og uformelt. Også viktig denne sesongen: solbriller med en innfatning i krystall gir en spennende kontrast til de tonede glassene.

Flere retrobriller

Angular Characters

Angular Characters

Når det gjelder uttrykksfulle fasonger, går ikke disse solbrillene av veien for å vise sine fantastiske former. Hverken rund eller firkantet, de inspirerer med en spennende geometrisk fasong.

Angular Characters

Flere retrobriller

Square Candy
Square Candy

Square Candy

En trend søt som sukkerspinn og iskrem, med nyanser i rosa og blåbær blå. Disse kantete XL solbrillene vil garantert vekke sommerfølelsene dine. Fra fremtredende plast til delikate metallrammer, pynter disse modellene de vakreste dagene i året med sine friske farger.

Flere retrobriller

Micro Moments

Micro Moments

Super slanke solbriler er fortsatt veldig ettertraktet våren og sommeren 2020. Selv om denne trenden hovedsaklig er vist som enkle ovale eller rektangulære rammer, brukes nå smale Wayfarer og Cateyes for å demonstrere hvilket designpotensiale som fortsatt ligger i dem. Fargene i grått og svart gir dem et snev av tidløshet.

Micro Moments

Flere retrobriller

Solbrillertrender våren & sommeren 2020

Når dagene blir lengre og temperaturen stiger, kan det bare bety en ting: Det er tid for nye trender! Hos oss finner du våren og sommerens flotteste solbriller i god tid til denne sesongen.

Dette er sesongens nye trender

Solbrilletrendene denne sesongen er mer allsidige enn noen gang. Fra XL innfatninger i godterifarger til små solbriller i svart og grått - disse modellene får oss til å glemme vinteren på et øyeblikk. Helgarnityrer og transparente briller gir oss følelsen av noe luftig og enkelt. Vi presenterer også sekskantede og åttekantete former for deg som er ute etter litt mer ekstravaganse. For deg som elsker friske sommerfarger-dette er sesongen for deg!

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

https://www.misterspex.no/INTERSHOP/web/WFS/MisterSpex-MisterSpexNO-Site/no_NO/-/NOK/ViewWishlist-GetItemsThatAreGlassesOrSunglasses

https://www.misterspex.no/INTERSHOP/web/WFS/MisterSpex-MisterSpexNO-Site/no_NO/-/NOK/ViewTryOn-GetDittoSignature

https://www.misterspex.no/INTERSHOP/web/WFS/MisterSpex-MisterSpexNO-Site/no_NO/-/NOK/ViewTryOn-RemoveDittoForId

https://www.misterspex.no/INTERSHOP/web/WFS/MisterSpex-MisterSpexNO-Site/no_NO/-/NOK/ViewTryOn-GetFrontalImage