Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.

Solbrilletrender Høst/Vinter 2018/19

Mister Spex

Statement Pieces

Statement Pieces
Statement Pieces

Vil du skille deg ut denne sesongen? Da følger du denne trenden og alle vil legge merke til deg. Store logoer, mange detaljer og ekstravagante former.

Vintage Vibes

Vintage Vibes
Vintage Vibes

Disse solbrillene har tatt tilbake det beste fra 60-tallet. Sjarmerende og tøffe rammer som gir den mørke sesongen er ralt løft. Til og med den klassiske Wayfarer modellen har fått ny bekledning.

Love of Details

Kjærlighet til detaljer
Kjærlighet til detaljer

Sesongens trender handler om detaljer. Damebrillene kommer i minimalistiske design og har gjerne nette runde former med dobbel bro. Herrebrillene setter finishen på looken med speilglass i nøytrale farger.

Brilletrender
Høst/Vinter 2018/19

Mister Spex

Til briller

Solbrilletrender Mister spex Høst/Vinter 2018/19

Det er på tide å ta farvel med sommeren og takke for en flott sesong! Det er imidlertid ingen grunn til å henge med leppa for høsten kommer på full fart, med friske trender i varme farger og detaljrikt design. Fyll på garderoben og spre farge og varme gjennom disse kalde dagene som kommer.

Solbrilletrenden for kvinner

Leter du etter solbriller som gir deg wow-effekten? Da bør du peile deg inn på brillene utsmykket med store logoer. Like kult er det med 60-talls vibbene som Cat-Eye brillene gir deg, selv den varianten som er nettere er et bra valg i høst. LIker du den minimalistiske stilen så er runde innfatninger med dobbel bro definisjonen på dette.

Solbrilletrender for menn

Futuristiske Tuttolente briller med gulldetaljer. I høst og vinter handler det om å skille seg ut. Vi finner tilbake til en hel del klassiske design og gir dem en ny vri. For eksempel er den ikoniske Wayfareren nå kommet i ny drakt. Sist men ikke minst finner du også speilglassmodeller i mange nøytrale toner. Perfekt som kontrast til høstens sterke høstfarger.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.