Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
Solbrillelooken for denne sesongen

Solbrilletrender vår & sommer 2019

The Lennon Update

Metallsolbrillene endrer fasong denne sesongen. Windsorsolbriller vil også gjenopplives med helt nye detaljer.

Fargefokus

Solbrillene skinner om kapp med solen enten det er i transparente toner eller i mykt fargede glass.

New Havana & Tortoise

Solbrillene viser hvor forskjellige havanna- og skilpaddemønster kan være når de nå kommer i helt nye variasjoner.

Fashion Insight

Dersom du er ute etter en annerledes look, vil du elske denne trenden. Den er inspirert av sportslig design og en klype ekstravaganse.


Solbrilletrender vår & sommer 2019

Dagene blir endelig lengre, temperaturen stiger sakte men sikkert, og solen viser seg igjen. Når den varme sesongen begynner er det på høy tid med en ny look. Hva er de siste solbrilletrendene? Les videre.

Dette er solbrilletrendene for våren og sommeren.

Solbrillene minner om John Lennons favorittbriller, men de har nå fått et nytt utseende med geometriske, ovale former eller windsorfasong. En perfekt match for denne modellen. Den andre trenden denne sesongen beriker hverdagen med de nydeligste fargekombinasjoner. Uansett om det gjelder de transparente innfatningene i myke nyanser eller halvtransparente glass så viser årets solbriller seg frem med fokus på fargene. Populære mønstre som Havana og skilpaddemønster dominerer nok en gang både menns og kvinners solbrillemote denne sesongen. Innfatningene er ekstra store, runde eller lyse med blåtonede glass. Den vågale moteløven velger nå solbriller som tiltrekker seg oppmerksomhet. Det gjør man med sportslige modeller som ikke lenger bare brukes i idrettssammenheng. De gjør seg bemerket med uvanlige former og futuristiske retroinnslag.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.