Nyheter: De mest ettertraktede brilletrendene denne høsten og vinteren!
Oppdag nå!
Ray-Ban Junior
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Solbriller fra Ray-Ban Junior på Mister Spex Norge

Ray-Ban er designeren bak de ikoniske pilotbrillene, som opprinnelig ble produsert for piloter i det amerikanske flyvåpenet for over 70 år siden. I dag er varemerket Ray-Ban verdensberømt for sine elegante briller i en rekke stiler og modeller og for sitt førsteklasses håndverk.

Kolleksjonen Ray-Ban Junior på Mister Spex består av tidløse klassikere i moderne støpning, blant annet wayfarer, pilotmodellen og clubmaster. Solbrillekolleksjonen Ray-Ban Junior på Mister Spex er designet for dagens unge generasjon og er tidløs, men likevel trendy. Solbriller av god kvalitet ser ikke bare kule ut, de er også viktige for å beskytte øynene mot skadelig UV-stråling. Solbrillene fra Ray-Ban Junior kan med fordel brukes på skolen, på ferie eller til lek og moro. Modellene fås i et fargerikt utvalg av glass og innfatninger, slik at barna selv kan velge et par de liker.

For å hjelpe deg å finne de rette Ray-Ban Junior-solbrillene har Mister Spex et prøveverktøy i 3D. Dermed kan du se hvordan Ray-Ban Junior-solbrillene ser ut på barnets ansikt før du kjøper. Bestillinger som mottas før kl. 14.00, sendes samme dag. Skulle du av en eller annen grunn ønske å returnere dine Ray-Ban Junior-solbriller, tilbyr vi 30-dagers problemfri retur.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 10% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo