Nyheter: De mest ettertraktede brilletrendene denne høsten og vinteren!
Oppdag nå!
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Ralph Lauren

(4)
Viser produkter 1 till 4 av 4

Ralph Lauren solbriller på Mister Spex

Av luksuriøse merkevarer er Ralph Lauren-navnet øverst på listen. Dette amerikanske merket produserer tilbehør som er lett å ha på seg som ser klassisk stilige ut uansett anledning. Er solen fremme, ikle deg et par Ralph Lauren solbriller og vær sikker på at øynene dine blir ivaretatt av et kvalitetsnavn du kan stole på.

Ralph Lauren har et utvalg solbriller som alltid er trendy. Solbrillene deres beskytter øynene fullt ut mot skadelige ultrafiolette stråler med 100% UV-beskyttelse. Noen av innfatningene deres kan utstyres med innslipte styrkeglass, så du kan få et par som er helt skreddersydd for deg. Velg mellom store rammer med firkantet design til et tidløst par katteøyne i et utvalg av farger som brunt, lilla og grått. De ser alle stilige ut enten de skal brukes på stranden, i skibakken eller på Pub’en.

Mister Spex har alle de beste solbrillene fra flere anerkjente designere tilgjengelige i nettbutikken, og det er kjempe enkelt å bestille seg et par briller. Brillen eller solbrillen sendes til deg med sporing og leveres så å si på døren. Dersom du bestiller for over 700.- kr sendes den til deg fraktfritt.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 10% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo