Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.

Kategori

  • Benyttet filter

  • Varemerke Oxydo
Fjern alle filtre

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for

Hodebredde

  • Bred
  • Få hjelp til å finne dine mål

Form

Type

Ansikt

Farge innfatning

Farge glass

Materiale

Pris i NOK

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Oxydo Solbriller

(1)

Viser produkter 1 to 1

Kjøp solbriller fra Oxydo online

Solbrillene fra Oxydo har elegant design og banebrytende egenskaper. Det italienske motemerket er et absolutt must for alle som er på jakt etter det utradisjonelle. Kolleksjonen fra Oxydo setter en ny standard for produksjon og bruk av solbriller. Estetikk og innovasjon er faktorer som er nært knyttet til Oxydos produkter. En perfekt kombinasjon av form og funksjon som kompletterer jobb- eller fritidsantrekket. Modellene i herrekolleksjonen har mer dempede farger som svart, grått og brunt og fås som pilotmodell, wayfarer eller med rektangulær innfatning. Damekolleksjonen fra Oxydo omfatter elegante, kraftige modeller med trendy sommerfuglfasong, pilotstil, runde innfatninger og wayfarer.

Mange av solbrillene fås også med fasjonabel havanalook. Takket være formen og fargen er for eksempel OX 1050 / S 08E CC en allroundvinner. De brune glassene med sjattering er selve prikken over i-en og gjør modellen til sommerens heteste tips. Kolleksjonen fra Oxydo på Mister Spex har også modeller med polarisert filter som sikrer godt syn også ved krevende lysforhold, noe som gjør dem velegnet for vannsport og bilkjøring. Det er enkelt å kjøpe solbriller fra Oxydo i Mister Spex’ nettbutikk.

Finn riktig modell ved hjelp av vårt virtuelle prøveverktøy som kan brukes sammen med webkameraet ditt. Med dette 3D-verktøyet kan du ta på brillene virtuelt og bevege hodet. For modeller som ikke kan prøves i 3D, kan du benytte 2D og laste opp et bilde av deg selv eller bruke et av Mister Spex’ bilder. Vi sender solbrillene dine med Posten til Norge, Finland og Sverige helt risikofritt. Kontakt Mister Spex’ imøtekommende kundeservice hvis du har spørsmål om bestillingen din eller produktene våre.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.