Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.

Kategori

  • Benyttet filter

  • Varemerke MICHALSKY
Fjern alle filtre

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for

Hodebredde

  • Bred
  • Få hjelp til å finne dine mål

Form

Type

Ansikt

Egenskaper

Farge innfatning

Farge glass

Materiale

Pris i NOK

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Solbriller fra Michalsky på Mister Spex

Michael Michalsky har blitt et av verdens mest prestisjefylte brillemerker. Michalsky har sin base i Tysklands hovedstad Berlin, og solbrillekolleksjonen på Mister Spex har noen utrolig elegante herremodeller i varemerkets velkjente stil. Ta en titt på noen av de flotteste solbrillene som er å få i dag, i Michalskys kolleksjon på Mister Spex.

Michalskys solbrillekolleksjon på Mister Spex er en sammensmelting av profesjonell kvalitet og avslappet eleganse. Solbrillene har innfatning i lekkert skilpaddemønster og velproporsjonerte glass i pilotstil – som stenger sollyset ute når du er i skibakken, på stranden eller slapper av i pausene på jobben. Dette er solbrillene for deg som vil se avslappet og selvsikker ut – og som er opptatt av designtrender. Skap det rette inntrykket med solbriller fra Michalsky på Mister Spex.

Hvis disse Michalsky-brillene er akkurat det du er ute etter, kan du enkelt kjøpe din favorittmodell på Mister Spex. Prøv en modell med vårt virtuelle prøveverktøy i 3D eller få tilsendt et par som du kan prøve hjemme. Vi tilbyr også 90-dagers returrett, og alle leveranser er sporbare.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.