Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for
Hodebredde
  • Bred
  • Få hjelp til å finne dine mål
Form
Type
Ansikt
Farge innfatning
Materiale
Pris i NOK

Karen Walker Eyewear Solbriller

(1)
  • Karen Walker Eyewear
Viser produkter 1 till 1 av 1

Solbriller fra Karen Walker Eyewear på Mister Spex

New York-designeren Karen Walker lanserte sine briller i 2005, og siden den gang har de nesten fått kultstatus. Modig, eksentrisk og individuell – produksjonsstandarden er unik. Dette gjenspeiler prinsippene Karen Walker bruker i kleskolleksjonene sine, som er en morsom sammensetning av dame- og herrestil med flott grafikk og linjer. Solbrillene fra Karen Walker Eyewear på Mister Spex er ikke for de beskjedne, men kan likevel være prikken over i-en i din personlige stil hvis du bruker dem med den rette holdningen.

Med sin funky og originale design er solbrillene fra Karen Walker Eyewear på Mister Spex den typen produkter som blir pyntegjenstander på hyllen lenge etter at du har kjøpt deg et nytt par – de er nemlig små kunstverk i seg selv. Det er vanskelig å oppnå kultstatus, men med en kombinasjon av luksuriøs finish og godt håndverk, samt en god porsjon humor og stil, er dette virkelig synsprodukter av ypperste klasse.

Solbrillene fra Karen Walker Eyewear på Mister Spex er den perfekte gaven til en venn med en særegen stil eller til den som har alt. Ettersom Mister Spex kan levere solbrillene samme dag som du bestiller, er de også et supert impulskjøp.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.