Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for
Hodebredde
  • Medium
  • Få hjelp til å finne dine mål
Form
Type
Ansikt
Farge innfatning
Farge glass
Materiale
Pris i NOK

Jette Solbriller

(1)
  • Jette
Viser produkter 1 till 1 av 1

Solbriller fra Jette

Jette Joop er en av Tysklands mest kjente og framgangsrike designere. Siden starten i 1997 har varemerket Jette utviklet seg til å bli synonymt med sofistikert og moderne design som forfører med stilige sammensetninger og en herlig nyskapende karakter. Jettes design oser av ung og kreativ sjarm kombinert med eksklusiv smak. Jette imponerer med sin fascinerende motesans og sin perfekte kombinasjon av design og funksjonalitet.

Solbrillekolleksjonen fra Jette kjennetegnes først og fremst av et spennende mangfold. Det store utvalget av former, farger og stiler gjør det vanskelig å velge. Jette leker med ulike stiler og elsker crossover, det være seg vinklet eller rundt, lekent eller klassisk preppy, ekstravagant eller subtilt elegant. Dette varemerket fra Hamburg har derfor en perfekt modell til enhver anledning. I tillegg har Jette en utpreget sans for detaljer: lekre metallornamenter, spennende lag av farger og mønstre og dyreprint.

Med sine sensasjonelle elementer får disse modellene en særpreget og unik karakter. Selv om solbrillekolleksjonen har et bredt motespekter, har alle modellene én ting felles: de kombinerer toppkvalitet, eksklusive materialer og komfort, noe som i stor grad har bidratt til varemerkets suksess. Med Jette opplever du en herlig individuell, karismatisk og unik stil.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.