Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.

Kategori

  • Benyttet filter

  • Varemerke Italia Independent
Fjern alle filtre

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for

Hodebredde

  • Bred
  • Få hjelp til å finne dine mål

Form

Type

Ansikt

Farge innfatning

Farge glass

Materiale

Pris i NOK

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Italia Independent Solbriller

(1)

Viser produkter 1 to 1

Solbriller fra Italia Independent på Mister Spex

Italia Independent designer og produserer solbriller av førsteklasses kvalitet. Solbrillene fra Italia Independent på Mister Spex byr på et bredt spekter av klassiske innfatninger og kunstnerisk design. Italia Independent har laget sofistikerte produkter siden 2007, med en unik, skreddersydd tilnærming til briller i en rekke moteriktige stiler. Solbrillene fra Italia Independent på Mister Spex har en utrolig variert stil som passer til alle anledninger.

Solbrillene har en tydelig definisjon, form og stil og er påvirket av flere trender. Det rike utvalget av stiler, farger og toninger tilbyr alt fra sports- og fritidsbriller til kunstferdig motetilbehør som skaper det perfekte inntrykket. Alle som er på jakt etter lekre og trendy produkter, bør ta en titt på solbrillene fra Italia Independent på Mister Spex.

Solbrillene fra Italia Independent er kjent for å benytte de nyeste design- og produksjonsmetodene og tilbyr solid UV-beskyttelse i moteriktige innfatninger som ser fantastiske ut. Med Mister Spex’ virtuelle prøveverktøy får du den hjelpen du trenger til å velge riktig modell. Dermed finner du enkelt dine drømmebriller.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.