Vintersalg – spar inntil 50 %¹ nå
Kjøp nå
Diesel
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Solbriller fra Diesel

Siden 1978 har Diesel vært assosiert med kvalitet, design og sans for nye trender. Dette gjenspeiles i Diesels solbrillekolleksjon, som er fylt til randen av friske modeller som skaper en ny tidsånd. Med sin lange erfaring i motebransjen er Diesel en innflytelsesrik trendsetter – men det går aldri på bekostning av den høye produktkvaliteten.

Du finner et bredt utvalg av Diesel-solbriller med både sporty og elegante modeller i Mister Spex’ nettbutikk. Du vil garantert falle for de gjennomtenkte detaljene og kvaliteten på håndverket. Har du et par solbriller fra Diesel, kan du være sikker på at du har markedets stiligste og mest oppdaterte produkt. Ta en titt på den kule og stilfulle modellen DS 0158 4R2.

Velg din favorittmodell og få mer informasjon på den individuelle produktsiden. Vi har en rekke bilder og en 360-graders visning hvor du kan se dine nye Diesel-solbriller på nært hold og fra alle vinkler! Og best av alt: med vårt virtuelle prøveverktøy kan du finne de perfekte solbrillene til ansiktet ditt hjemme i din egen stue.

Husk: skulle du ikke være fornøyd med dine nye Diesel-solbriller, kan du bytte dem i en ny modell eller få pengene tilbake! Med Mister Spex’ 30-dagers pengene-tilbake-garanti kan du handle trygt.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålKontakt21 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo