Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.

Kategori

  • Benyttet filter

  • Varemerke Crush
Fjern alle filtre

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for

Hodebredde

  • Medium
  • Få hjelp til å finne dine mål

Form

Type

Ansikt

Egenskaper

Farge innfatning

Farge glass

Materiale

Pris i NOK

Crush Solbriller

(1)

Viser produkter 1 to 1

Crush solbriller

Med sine innfatninger i memory-titan revolusjonerte Eschenbach brillemarkedet i 1988 og regnes i dag som en av Europas fremste leverandører. Med sine varemerker Crush har det framgangsrike selskapet skapt en brillekolleksjon for både eldre og yngre som representerer eventyr og action, lever for kul design og følger de siste trendene. Det markedsledende tyske selskapet viser dette til fulle med sine Crush solbriller. Varemerkets briller brukes av piloter og racerkjørere over hele verden og er ti ganger mer fleksible enn vanlige metallinnfatninger.

Hvert solbrillepar er laget av en kombinasjon av plast og metall og er svært formstabilt. De enkle modellene fås i alt fra svart til prangende farger og i klassisk pilot- eller wayfarer-stil. I solbrillekolleksjonen Crush er det noe for alle som er ute etter spennende designkombinasjoner. Med sine polariserte glass er solbrillene perfekte for alle som har behov for blendingsfritt syn og skarpe kontraster.

Takket være et spesielt belegg elimineres reflekser nesten fullstendig. Rike farger og forbedret synsskarphet, selv ved krevende lysforhold, er bare noen av de mange andre fordelene med Crush solbriller med polariserende filter. Med de mange nye modellene i acetat og metall vil du garantert finne solbriller som gir deg den perfekte looken!

100 % komfort kombinert med unike, moderne modeller gjør Crush-solbrillene til akkurat det de hevder å være: design i toppklassen! Med vårt virtuelle prøveverktøy kan du prøve dine favorittmodeller i ro og mak hjemme før du kjøper. Skulle du ikke være helt fornøyd med brillene dine, kan du returnere dem til Mister Spex innen 90 dager mot refusjon eller et nytt produkt.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.