Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
bvlgari
Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for
Hodebredde
  • Bred
  • Få hjelp til å finne dine mål
Form
Type
Ansikt
Farge innfatning
Farge glass
Materiale
Pris i NOK

Bvlgari Solbriller

(1)
  • Bvlgari

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 1 av 1

Solbriller fra Bvlgari

Bvlgari har vært selve symbolet på italiensk kvalitetsdesign innen smykker og luksusvarer i over hundre år. Blant Bvlgaris produkter er håndvesker, klokker, parfyme samt eksklusive briller og solbriller.

Solbrillene i Bvlgaris kolleksjon utstråler chic italiensk mote og «la dolce vita». Mange av modellene har stenger som er ekstravagant utsmykket med rhinsteinmønstre og den klassiske Bvlgari-logoen. Solbrillekolleksjonen fra Bvlgari har både dame- og herremodeller. Foruten solbriller med hel ramme inneholder kolleksjonen et utvalg av solbriller uten innfatning med monoglass, noe som gir en særpreget, moderne look.

Noen av solbrillene i den siste kolleksjonen fra Bvlgari fortjener litt ekstra oppmerksomhet. Modellen Bvlgari BV 651B er et spesielt høydepunkt: hengslene, som forbinder det buede monoglasset med stengene, er overdådig utsmykket med Swarovski-krystaller. Med disse solbrillene får du litt ekstra glamour i hverdagen!

Bvlgari Fireworks er en annen av våre favoritter. Som navnet antyder, er disse Bvlgari-solbrillene en skikkelig eksplosjon av magiske farger og former. Et særtrekk ved denne modellen er pynten på hengslene som forestiller en blomst. En eksplosjon av Swarovski-krystaller rundt blomsten gjør den unike designen komplett. Disse Bvlgari-solbrillene fås i svart eller brunt i begrenset opplag. Ingen tvil om at de er en luksuriøs stilinvestering!

Du finner mer informasjon om hver brillemodell på de individuelle produktsidene. Finn flere bilder og se nærbilde fra alle vinkler med 360-gradersvisningen. Når du har funnet et par Bvlgari-solbriller du liker, kan du prøve dem med vårt virtuelle prøveverktøy. Så er det bare å fullføre bestillingen, så sender vi solbrillene raskt hjem til deg!

Er du ikke fornøyd med dine nye Bvlgari-solbriller? Det er ikke noe problem med vår 90-dagers pengene-tilbake-garanti. Send solbrillene tilbake til oss innen returfristen og velg en annen modell fra nettbutikken vår. Det er bare én av grunnene til at Mister Spex er førstevalget for briller og solbriller på nett.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.