Velkommen til misterspex.no

Vårt mål er å tilby deg den best mulige brukeropplevelsen. For å kunne optimalisere vår service, bruker vi cookies og lignende teknologier til markedsføringsformål. Ved å trykke "Aksepter", samtykker du til bruken av disse. Du kan trekke tilbake samtykket ditt når du måtte ønske.

For mer informasjon, vennligst les våre retningslinjer og vilkår for personvern.

Endelig skinner solen! Vi ønsker våren velkommen med 17 % rabatt på alt¹ Kode: SUNSHINE
Barnesolbriller

Barnesolbriller

Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Barnesolbriller

Du vet selv at skarpt sollys kan gjøre vondt og skade øynene dine. Det samme gjelder for barna dine. Barn er enda mer sårbare enn deg for strålingen fra solen. Barn er uvitende om faren og forstår ikke hva som skjer når de leker i sommersolen. Polariserte solbriller beskytter barnet ditt og sørger for at det kan nyte sommeren i fulle drag. Ta en titt på vårt sortiment av barnesolbriller for å finne det perfekte paret.

Disse solbrillene gir barneøyne den beskyttelsen de trenger. UV-beskyttelsen blokkerer skadelig stråling, og det polariserte filteret bidrar til å unngå tretthet og hodepine. Solbrillene hjelper også på synet, slik at barnet unngår ulykker når det er ute og leker.

Mister Spex har et omfattende sortiment av barnesolbriller. I vår nettbutikk finner du over 2000 forskjellige modeller fra mer enn 60 designermerker. Hvis du er usikker på hva du skal velge, kan du få tilsendt fire par for prøving hjemme og returnere de tre du ikke vil ha. Med vår trygge og effektive levering får du produktene i god tid.

Merker av denne kategorien

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.