Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
Barnesolbriller

Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for

Form

Ansikt

Egenskaper

Varemerke

Farge innfatning

Farge glass

Materiale

Pris i NOK

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Barnesolbriller

Du vet selv at skarpt sollys kan gjøre vondt og skade øynene dine. Det samme gjelder for barna dine. Barn er enda mer sårbare enn deg for strålingen fra solen. Barn er uvitende om faren og forstår ikke hva som skjer når de leker i sommersolen. Polariserte solbriller beskytter barnet ditt og sørger for at det kan nyte sommeren i fulle drag. Ta en titt på vårt sortiment av barnesolbriller for å finne det perfekte paret.

Disse solbrillene gir barneøyne den beskyttelsen de trenger. UV-beskyttelsen blokkerer skadelig stråling, og det polariserte filteret bidrar til å unngå tretthet og hodepine. Solbrillene hjelper også på synet, slik at barnet unngår ulykker når det er ute og leker.

Mister Spex har et omfattende sortiment av barnesolbriller. I vår nettbutikk finner du over 2000 forskjellige modeller fra mer enn 60 designermerker. Hvis du er usikker på hva du skal velge, kan du få tilsendt fire par for prøving hjemme og returnere de tre du ikke vil ha. Med vår trygge og effektive levering får du produktene i god tid.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.