Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.

Prisgaranti

Har du funnet et produkt til en billigere pris som kvalifiserer til å oppnå vår prisganati? Ta kontakt med vår kundeservice på support@misterspex.no med informasjon om hvor du fant produktet. Ta gjerne med en lenke som underlag slik at vi raskt kan hjelpe deg videre!

Våre vilkår for prisgaranti:

• Gjelder alle produkter.

• Prisgarantien gjelder i 14 dager etter at du har lagt inn ordren din.

• Prisgarantien gjelder kun på ordinære priser ikke på kampanjepriser eller andre former for tilbud.

• Prisgarantien kan ikke kombineres med andre kampanjer eller tilbud.

• Prisgarantien gjelder kun den totale prisen. Vi matcher derfor den totale prisen inkludert tileggskostnader som frakt og toll.

• For at vi skal kunne matche prisen på Ray-Ban produkter må butikken være godkjent som forhandler av Luxottica. Dette er fordi vi vil være sikre på at butikken selger ekte Ray-Ban. Klikk her for å sjekke.Var denne informasjonen nyttig?


Har du flere spørsmål? Vi hjelper deg gjerne!

Skriv til oss på:
support@misterspex.no
Eller ring oss på:
21628831

* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.