Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
Paul Smith

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for
Hodebredde
  • Medium
  • Få hjelp til å finne dine mål
Form
Type
Ansikt
Egenskaper
Varemerke
Farge innfatning
Materiale
Pris i NOK

Paul Smith Alle merker

(1)
  • Paul Smith
Viser produkter 1 till 1 av 1

Paul Smith på Mister Spex Norge

Paul Smith er et britisk motemerke som er populært over hele verden, og som hylles for sitt tradisjonelle håndverk og sin banebrytende design, sine eklektiske kulturelle referanser og sin særegne blanding av mønstre og farger. Brillekolleksjonen er ikke noe unntak. Varemerket tilbyr vakre, håndlagede, attraktive og moderne produkter i form av briller og solbriller. Brillemodellene er laget i Italia og består hovedsakelig av førsteklasses acetat og metall. De har en moderne estetikk og en raffinert, dempet eleganse som er ganske unik. Med håndverk og glass av førsteklasses kvalitet vil du dessuten oppleve enestående synsskarphet og brukerkomfort.

Disse solbrillene er et must i garderoben til dagens unge, livsglade og eventyrlystne kvinner og menn. Solbrillene fås i et spennende utvalg av farger og eksentriske og klassiske mønstre. De gir deg garantert høy glamfaktor og total beskyttelse av øynene. Solbrillene Clear Halo & Green «Hadrian», solbrillene Deluxe Tortoiseshell «Devonshire», brillene Black Horn & Gold «Kilburn» og brillene Rust & Cream Lockey er blant de unike modellene du bør sjekke ut.

På Mister Spex blir du ikke skuffet: her kan du velge klassiske pilotbriller for en myndig og maskulin stil, overdimensjonerte polariserte solbriller for å understreke din feminine side eller superelegante briller i iøynefallende farger som gir deg den rette kjendislooken. Enten det er solbriller eller briller du trenger, har vi et fantastisk utvalg fra Paul Smith. Ta en titt og velg din favoritt nå!

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.