6478845

1. Pakningsstørrelse

3. Linsevæske (valgfri)

1 eske med 0 linser

Levering 0-0 arbeidsdager
Pris
Inklusiv MVA

Produktdetaljer

  PureVision 2 HD for Astigmatism er tynnere, mer bekvem og gir en bedre synsskarphet enn sin forgjenger PureVision. Med High Definition (HD)-optikk gir PureVision for Astigmatism en meget bra klarhet gjennom å minske blendninger, halofenomener og såkalt sfærisk abberation, noe som forsterker synsskarpheten og forbedrer mørkeseendet. PureVision 2 HD for Astigmatism her en tynnere linsedesign og gir derfor en økt komfort.

  PureVision 2 HD for Astigmatism er en døgnet-rundt-linse og kan brukes dag og natt i opp til 30 dager. Etter en måned skal linsene kastes og erstattes med et nytt linsepar.

  Vennligst noter! Det er viktig å følge optikkerens råd og ordinasjon for hvordan disse kontaktlinser skal brukes da bruksperioden er individuell og avhenger av dine egne forutsettninger.

  • ¹Rabatten på 25 % gjelder til og med 07.12.2021 og omfatter briller og solbriller inkludert valgt glasspakke, samt kontaktlinser og linsevæsker, på misterspex.no. Utvalgte merker er uttrykkelig unntatt rabatten, i henhold til Mister Spex’ kjøpsvilkår. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabattkoder. Kommersiell markedsføring av rabatten er ikke tillatt. Vi viser ellers til Mister Spex’ kjøpsvilkår.

  Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

  Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

  Betalingsmetoder

  Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

  Levering

  Posten Logo

  For en trygg netthandel

  TRYGG E-Handel Logo