Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
Om oss

MISTER SPEX

Mister Spex ble grunnlagt i 2007 med fullt fokus på netthandel og vi har alltid prioritert kundeopplevelsen i alt vi gjør. Det som ikke gir verdi for kunden, gjør vi ikke. Når våre konkurrenter har hundrevis av butikker med høye leie- og personalkostnader, har vi i stedet prioritert effektive prosesser i butikken vår online. Enklere og smidigere for deg, til lavere priser. Vi er så sikre på våre konkurransedyktige priser at vi til og med har prisgaranti.

Mister Spex

Vår affärsidé

Vår forretningsidè

Mister Spex er Europas ledende optiker og takket være våre store innkjøpsvolumer og effektive prosesser kan vi alltid tilby våre kunder de beste prisene. Hos oss kan du være sikker på at du får kvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter, uansett om det gjelder briller, solbriller eller kontaktlinser. Allerede i dag har vi et av Nordens største utvalg og vårt innkjøpsteam tar hele tiden inn nye varemerker og produkter slik at vi kan tilby deg det beste sortimentet.


Vår produksjonsprosess

Vi har et stort verksted i Berlin som gjør at vi kan forsikre deg om at vi har en rask og sikker prosess. Dine glass tas hånd om i flere ulike ledd før de er klare til å sendes hjem til deg. Våre erfarne optikere utfører først og fremst en kvalitetskontroll, etterfulgt av sliping av dine styrker, montering i din valgte innfatning samt en sluttinspeksjon slik at vi kan levere briller i høyest mulig standard til deg. Etter 5-14 dager leveres dine komplette briller i våre flotte forpakninger, utvalgt for at vi skal kunne tilby en smidig og stilfull leveranse til deg.

Vår tillverkningsprocess

Vi gör allt för dig

Vi gjør alt for deg

Det nordiske kontoret er plassert i Stockholm, og her har vi vår kyndige kundeservice, som alltid setter våre kunder i fokus, og lageret som jobber for den raskest mulige leveransen til deg. Herfra drives også alt fra markedsføring, kundekommunikasjon og sosiale medier. Vi jobber hardt for å kunne utvikle og sette vårt preg på markedet slik at vi kan tilby deg det beste utvalget, inspirasjon og de laveste prisene.


Mister Spex Reisen

Som mange andre selskap har også Mister Spex hatt en lang og spennende utvikling opp gjennom årene. Det kreves mye for å bli en av Europas største aktører innen kontaktlinser, briller og solbriller på nett. La deg inspirere av vår spennende reise under!


2007

Ideen om Mister Spex ble til virkelighet, og den første nettbutikken gikk live i Berlin. Målet var å bli den største innen salg av briller online og visjonen var at det skal være enkelt og billig å handle briller på nettet.

2007

2011

Mister Spex inngikk partnerskap med et flertall lokale optikere slik at vi kunne forbedre service ut mot våre kunder. Synsundersøkelser, justering av innfatninger og råd fra legitimerte optikere gav oss en stor dytt fremover. Idag har vi over 500 partneroptikere basert i Tyskland, Sverige, Nerdeland, Sveits og Østerrike.

2011

2013

Mister Spex fortsatte den europeiske ekspansjonen ved å kjøpe opp Lensstore og Loveyewear som hadde virksomhet i Sverige, Norge og Finland. Allerede fra starten begynte vi å gjøre liknende innkjøp for å kunne presse ned prisene, men opererte under ulike varemerker.

2013

2017

Lensstore og Loveyewear gikk over til navnet Mister Spex. Bytte av navn, hjemmeside og tilgang til alle Mister Spex sine styrker, gjør at vi i dag har et større og bedre sortiment, nye tekniker som 3D prøverom og hjemlån. Nå er vi blitt en del av Europas største online optiker!

2018

Vi kjemper hardt hver dag for at det skal bli enda enklere og smidigere å kjøpe briller, solbriller og kontaktlinser på nettet.

2018

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.