Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
  • Benyttet filter

  • Varemerke Nozomi
Fjern alle filtre

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for

Hodebredde

  • Liten
  • Medium
  • Få hjelp til å finne dine mål

Form

Type

Ansikt

Egenskaper

Varemerke

Farge innfatning

Materiale

Pris i NOK

Nozomi Alle merker

(4)

Viser produkter 1 to 4

Nozomi i Mister Spex’ nettbutikk

Nozomi er et uavhengig svensk varemerke. Skreddersydd design og et bredt spekter av farger kombineres for å vekke oppsikt og appellere til den moderne kvinnen. Så hvis du vil eie et par elegante solbriller og bli overøst med komplimenter, må du kikke innom Mister Spex’ nettbutikk! Kjøp briller fra Nozomi i Mister Spex’ nettbutikk i dag og få de nyeste svenske trendene.

Nye trender oppstår nå i Skandinavia og spres til resten av verden. Sverige regnes i dag som et foregangsland innen design og er kjent over hele verden for sine rene designklassikere. Enten det gjelder møbler, arkitektur eller mote, finner du morgendagens trender i Sverige. Nozomi tilbyr synsprodukter til innbyggerne i motehovedstedene København, Stockholm og Oslo og får utrolig mye blest om dagen. Nozomi er et ungt og friskt varemerke som står for en individuell stil – akkurat hva trendy, motebevisste kvinner og menn ønsker for å uttrykke sin personlighet. Dagens kolleksjon er preget av store, overdimensjonerte innfatninger i mange spennende farger. Brillene med hel ramme er i sin helhet laget av plast i høy kvalitet.

Brillene fra Nozomi er ideelle til hverdagsbruk og kan kombineres med en rekke klesstiler. Men til spesielle anledninger er de et perfekt valg. Skandinavias motebevisste trendsettere er allerede avhengige av Nozomi, og du kan se de hippe brillene på gaten overalt i de større byene. Med et så stort utvalg av innfatninger kan du velge briller etter humør, klesstil, årstid eller anledning. Og varemerket er også populært i resten av Europa. Ingen som tar vare på utseendet sitt, kan overse Nozomi. Prøv vårt nye svenske varemerke og la deg overbevise av fantastiske materialer og førsteklasses håndverk.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.