Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
  • Benyttet filter

  • Varemerke Max Mara
Fjern alle filtre

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for

Hodebredde

  • Bred
  • Få hjelp til å finne dine mål

Form

Type

Ansikt

Varemerke

Farge innfatning

Materiale

Pris i NOK

1

Max Mara Alle merker

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Max Mara på Mister Spex

I 1951 grunnla den unge juristen Achille Maramotti, som hadde skreddersøm i blodet, motemerket «Max Mara» i Roma. Tanken var å produsere kvinneklær av høy kvalitet i store kvanta, noe som raskt ble en suksess. Max Maras idealer var til stede allerede i den første kolleksjonen: rene snitt med innflytelse fra fransk mote og den tradisjonelle italienske stilen. Suksessen kom fort. Sortimentet vokste i takt med Max Maras ideer. Kolleksjonene ble større, og nye serier ble utviklet. Max Mara visste gang på gang hvordan de skulle utnytte store motetalenter som bidro til å utvikle varemerket, blant andre Karl Lagerfeld, Luciano Soprani, Narciso Rodriguez, Franco Moschino, D&G og Guy Paulin. På denne måten har selskapet holdt seg på topp i motebransjen i nesten 60 år. I løpet av denne tiden har Max Mara skapt unike produkter som den dobbeltspente ullkåpen «101801», som ble designet i 1981 og siden har vært en del av nesten hver eneste vinterkolleksjon fra Max Mara.

Max Mara drives i dag av grunnleggerens barn Luigi, Ignazio og Maria Ludovica Maramotti. Varemerket representerer fortsatt ren skreddersøm og strenge linjer, produksjon av førsteklasses kvalitet og ekte mote. Samarbeidet med forskjellige designere gir alltid ny inspirasjon. Nåværende motedirektør er Laura Lusuardi. Max Maras produkter selges gjennom en rekke merkebutikker i over 90 land. I tillegg til damemote omfatter sortimentet nå også herreklær og accessoirer. Det har også kommet til nye varemerker i tillegg til hovedmerket. Max Maras trendy, ungdommelige serie heter Max & Co.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.