Velkommen til misterspex.no

Vårt mål er å tilby deg den best mulige brukeropplevelsen. For å kunne optimalisere vår service, bruker vi cookies og lignende teknologier til markedsføringsformål. Ved å trykke "Aksepter", samtykker du til bruken av disse. Du kan trekke tilbake samtykket ditt når du måtte ønske.

For mer informasjon, vennligst les våre retningslinjer og vilkår for personvern.

Mister Spex fyller år - Vi tilbyr nå -25 % i rabatt på alle våre glassalternativ¹

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Loveyewear Trend Alle merker

(1)
Viser produkter 1 till 1 av 1

Loveyewear Trend i Mister Spex’ nettbutikk

Svenske synsprodukter erobrer Tyskland! Loveyewear Trend er et ungt, hipt og trendy merke. Kolleksjonen består av oppdaterte modeller, men også de siste retrostilene. Loveyewear Trend er perfekt for unge kunder som vil ha de siste trendene. Alt stemmer med dette varemerket – i tillegg til å se bra ut har disse sofistikerte brillene også en imponerende komfortabel passform og attraktive priser. Uansett om du velger innfatning i plast eller metall, bør du passe på å bestille brillene fra det svenske varemerket i Mister Spex’ nettbutikk og få dem sendt hjem til deg. Brillene fra Loveyewear Trend er kjent overalt i Skandinavia. I de nordiske motemetropolene oppstår det nye trender som sprer seg rundt om i verden. Nå har de også erobret Tyskland. De moderne tolkningene av vintageklassikere inspirerer framfor alt unge trendsettere som er et speilbilde av varemerket: individuelle, friske og karismatiske. Delikat og lett design, klassiske former, lekre solbriller og spennende detaljer gir disse brillene deres unike, umiskjennelige stil. Med den perfekte blandingen av tradisjon og modernitet er det bare et tidsspørsmål før trenden blir en kult.

Fargepaletten varierer fra jordfarger og dempede nyanser av brunt, blått, svart og grått til rødt og rosa for kvinner. Kombinert med fantastiske mønstre og innfatninger med sjatteringer i to nyanser er disse brillene uunnværlige. Brillene fra Loveyewear Trend får du i beste vintagestil. Svarte plastinnfatninger med runde glass er inspirert av 60-tallet og Beatles’ frontfigur John Lennon, som brukte de runde brillene som nå er på moten igjen. Og takket være Johnny Depp har pantostilen blitt en kultmodell i dagens motebilde. Selvsikre brillebrukere vil like de iøynefallende innfatningene. Framhev personligheten din med trendy briller fra Loveyewear Trend!

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.