Kom mai, du skjønne milde – 20% på din vårlook¹ – Kode: HAPPYMAY
Cateye Sonnenbrillen

Vannsport

Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Vannsportbriller på Mister Spex

Mister Spex tilbyr deg et bredt utvalg av solbriller spesielt designet for bruk i vannsport aktiviteter. Med vårt utvalg av solbriller til vannsport, kan du være sikker på å finne den perfekte modellen som dekker dine behov. De kuleste designene fra de beste designermerkene, hos Mister Spex. Vær klar for den neste store bølgen med godt, og optimalt syn!

Våre solbriller for vannsport er naturlignok svært funksjonelle og gir full beskyttelse mot skadelige UV-stråler. Et trekk ved alle vannsport-solbriller fra Puma er gummigrepet på innsiden av ørestykket. Disse sporty modellene holder seg godt og komfortabelt på plass, uten noe ubehag! Puma har sportsbriller i halve og fulle ramme stiler, alle med et fasjonabelt, men likevel funksjonelt preg.

Solbriller for vannsport fra Oakley kommer i et bredt spekter av forskjellige design. Disse varierer fra superglatte metallstiler til klassiske design i full ramme, og til og med sporty, robuste plastrammer med futuristiske mønstre. Det er noe som passer enhver smak i den uformelle brillekolleksjonen for vannsport.

For å minimere effekten av gjenskinn fra vannet i sterkt sollys, brukes polariserte linser i vannsportglassene. Enten for surfing, seiling eller wakeboarding, et klart synsfelt er viktig. Den enkle regelen å huske på fargen på linsene dine er: jo mørkere linser, jo høyere beskyttelse mot gjenskinn. Med grå, brune eller grønne linser er du alltid godt forberedt. Disse linsene gir deg nesten perfekt syn med bare minimal forvrengning av farger.

Et fast grep for solbriller i vannsport er et absolutt must. Uten dette ville glassene ganske enkelt skli av etter den første bølgen. Med Nike vannsport solbriller kan du være trygg på et godt tak og et optimalt syn.

La deg inspirere av solbrillekolleksjonen for vannsport fra Mister Spex! Du finner helt sikkert dine glass favoritter, eller bare bla gjennom vårt omfattende utvalg. Nå er du perfekt utstyrt for den nye vannsportsesongen.

Når du har lagt inn bestillingen, sender Mister Spex brillen så snart som mulig, ofte samme dag. Hvis du ikke er fornøyd med de nye brillene dine, kan du returnere dem innen 30 dager for refusjon.

Ytterligere omfattende informasjon om bestilling, levering og vår 30- dagers pengene-tilbake-garanti finner du i hjelpeområdet .

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålKontakt21 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo