Black Week Sale: spar inntil 50 % på utvalgte briller og solbriller
Kjøp nå
Personalities Campaign

I sommerutgaven presenterer vi fire personligheter som forteller om hva de brenner for, og hvordan annerledes-sommeren 2020 har vært. De perfekte solbrillene må naturligvis være med, enten det er noe kult som skjer i Berlin, i sola på Mallorca, late dager ved sjøen eller ved utendørstrening. Se selv og la deg inspirere av våre sommerprofiler.

Til alle briller
Kimyana

Kimyana Hachmann - Fifteenminfame

Å få lov til å bestemme sin egen hverdag var en av grunnene til at blogger og influenser Kimyana, kjent som Fifteenminfame, valgte å bli selvstendig. Kimyana dristet seg på ferietur til Mallorca i sommer – selvfølgelig i tråd med gjeldende regler og restriksjoner. Det er likevel ikke bare koronakrisen som har gjort henne til et hensynsfullt og bevisst menneske. Kimyana anbefaler å besøke de mindre byene på Mallorca, som Santanyi eller Solér. I tillegg anbefaler hun Riva Reno, som visstnok er den beste iskremsjappa i Palma. Eller hva med en tur med katamaran?

Med så mange soltimer som de har på øya, må selvfølgelig passende solbriller til. Kimyanas brilletrend for 2020 er kantete former siden dette året har vært fullt av hjørner og kanter, i overført betydning. Hennes favorittsolbriller er et par fra Saint Laurent. Disse matcher hun med en kort kjole, en oversized blazer og loafers eller sneakers – og vipps, så er Mallorca-antrekket klart.

Kimyana
Cliff
Cliff

Cliff Goncalo

Som media- & markedsføringskonsulent har Cliff en rimelig variert hverdag. Ved siden av jobben holder han på med en rekke egne prosjekter som ligger hans hjerte nær. Som tidligere basketballproff bistår han prosjektet RedHawks i Potsdam som støtter unge talenter. Ved hjelp av kunnskapene innen markedsføring, støtter han også prosjektet ‘The Session i Berlin‘.

I helga treffer du Cliff der hvor sola skinner – enten sammen med venner på basketballbanen, til en avslappende dag ved sjøen eller på motorsykkelen. Cliff har alltid med seg et par svarte L.G.R.-solbriller som passer godt til hans urbane streetlook, men de kan også enkelt kombineres med et halvformelt antrekk. Cliff trekker fram stilikoner som Pharell Williams, Lenny Kravitz og Jamie Foxx som inspirasjon. Godt iblandet sin egen personlie «touch» har han skapt sin egen stil, uavhengig av trender.

Caro

Carolin Herz

Yoga- og hippiefantasten Caro fra Berlin har funnet balansen mellom en fulltidsjobb som konsulent innen sosiale media og jobben som yogalærer. Slik pleier hun ikke bare egen helse, men hjelper også andre gjennom yogaen og de verktøyene treningen gir dem.

Hennes tips til en avslappet sommer er klart – tilbring så mye tid som mulig utendørs. Dra ut av byen og ut i naturen. Hennes trofaste følgesvenn utendørs er solbrillene fra Ray-Ban, en god bok og en luftmadrass. Denne sommeren brenner Caro i tillegg for et helt nytt prosjekt: et såkalt «Tiny house» med egen terrasse til yoga. Dette bygger hun sammen med kjæresten på en skogstomt ved sjøen i nærheten av Brandenburg.

Nysgjerrig på yoga med Caro? Du finner henne på Instagram: caro__corazon

Caro
Gitti
Gitti

Greta Börger

Greta var en av de første medarbeiderne i den Berlin-baserte startupen gitti. De ønsker å revolusjonere skjønnhetsindustrien med sine bærekraftige nyvinninger for neglelakk. I løpet av fjoråret har gitti introdusert et reelt alternativ til klassiske neglelakker. Greta jobber sammen med kolleagaene med videreutviklingen av gittis hjemmeside og det nye nettmagasinet «the good good».

Sommeren 2020 har Greta oppfylt sin største drøm – en egen Volkswagen-buss som hun har bygget om selv, for så å dra på oppdagelsestur. I bagasjen har hun sine tidløse RayBan Round Metal Model. De passer ikke bare perfekt sammen med favorittfargen fra den plantebaserte neglelakkolleksjonen - gitti no 106 «powder blue», men er også en sommerlig farge som minner om havet.'

Utforsk alle sommerfargene for 2020 her: https://www.gittibeauty.de/

Laurent

Laurent Petit

Laurents motto for sommeren 2020 lyder: Vær aktiv mens du gjør noe bra for planeten! Som gründer av plattformen Active Giving lever han som han lærer. Dagen startes med en treningsøkt i Berlins morgentimer - svømming i Plötzensee eller en joggetur i Tiergarten. Etterpå følger en kald dusj og en real frokost før Laurent er klar for dagen, med alle dens utfordringer.

Laurents motto for sommeren 2020 lyder: Vær aktiv mens du gjør noe bra for planeten! Som gründer av plattformen Active Giving lever han som han lærer. Dagen startes med en treningsøkt i Berlins morgentimer - svømming i Plötzensee eller en joggetur i Tiergarten. Etterpå følger en kald dusj og en real frokost før Laurent er klar for dagen, med alle dens utfordringer.

Lyst til å vite mer om Active Giving? Sjekk ut appen og prosjektet på https://www.activegiving.de/

Laurent

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Frame your personality

(86)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 60 av 86

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålKontakt21 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo