Kom mai, du skjønne milde – 20% på din vårlook¹ – Kode: HAPPYMAY
Cateye Sonnenbrillen

Outdoor Glasses

Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Sportssolbriller hos Mister Spex

Mister Spex tilbyr det ypperste utvalget av sportssolbriller. Det kan være vanskelig å finne riktig par briller til dine aktiviteter. Hos Mister Spex gjør vi det enkelt for deg å finne de perfekte solbrillene til dine sportslige behov.

Uansett hva du får til i det fantastiske utendørs, må utendørsbrillene dine raskt tilpasse seg ulike vær- og sportsforhold. Enten du går på langrenn eller klatrer i fjellet - med det uslåelige utvalget av sportssolbriller fra Mister Spex kan du stole på et klart syn under de mest krevende forhold.

Robuste materialer, et perfekt hold og et godt ventilasjonssystem er viktige egenskaper for sportssolbriller for å gi deg et uhindret syn og optimal beskyttelse. De forskjellige modellene fra Adidas, med moderne linseteknologi og innovative luftsirkulasjonssystemer, er spesielt godt egnet til uteaktiviteter. Individuelt utskiftbare linser gir disse brillene stor allsidighet. Så hvis du er på snødekket fjell eller dypt inne i en skog, er det fort gjort å skifte glass slik at brillen blir tilpasset omgivelsene du er i.

Du finner også en rekke innfatninger å velge mellom.

Når du har bestilt brillene, sender Mister Spex solbrillen din som snart som mulig, ofte samme dag. Hvis du ikke er fornøyd med de nye sportssolbrillene dine, kan du returnere dem innen 30 dager og blir da reundert.

Ytterligere og mer omfattende informasjon om bestilling, levering og vår 30- dagers åpent kjøp, finner du på våre nettsider.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålKontakt21 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo