Kom mai, du skjønne milde – 20% på din vårlook¹ – Kode: HAPPYMAY
Sandvolleyball

Sandvolleyball

Kategori

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Strandvolleyball briller hos Mister Spex

Vil du gjøre den perfekte serven samtidig være i stand til å glede deg over beachvolleyball i den solrike solen? Da trenger du pålitelige strandvolleyball briller designet for strandsport. Hos Mister Spex kan du finne de perfekte glassene til alle strandaktivitetene dine.

I beachvolleyball, akkurat som i andre fartsfylte ballsporter, er det viktig å reagere raskt - uten å bekymre deg for at brillene dine kan skli av. Strandvolleyballbrillene dine må holde seg på plass og alltid gi deg et godt synspunkt i alle retninger. Å ha riktig materiale er det viktigste for å beskytte deg mot skader.

De forskjellige modellene fra Oakley er det perfekte stilige tilbehør for deg som driver med aktiviteter på stranden. Beachvolleyball brilleglassene er svakt buede for å matche den naturlige formen på ansiktet ditt, og sitter godt på plass takket være stengene på rammen som er dekket av gummi. De mørke, tonede linsene tilbyr total UV-beskyttelse og gir minimal forvrengning av farger. Neseputene holder seg godt på plass - selv når du svetter.

De forskjellige rammedesignene gir et ekstra spesielt preg med stil. Enten det er futuristisk sølv eller klassisk svart, finner du riktig design for deg.

Når du har lagt inn bestillingen din, sender Mister Spex brillen så snart som mulig til deg, ofte samme dag. Hvis du ikke er fornøyd med de nye brillene dine, kan du returnere dem innen 30 dager og få refundert ditt beløp.

Ytterligere omfattende informasjon om bestilling, levering og vår 30- dagers pengene tilbake-garanti finner du på våre nettsider.

Til Mister Spex’s hjemmeside.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålKontakt21 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo