Hello again - Y2K

Brillen-Trends Herbst/Winter 2023

2YK
Har du allerede kjøpt briller hos oss? Logg inn og søk etter briller i din størrelse.
Avgrens søket etter
63 Resultater

Brilletrender for høst og vinter 2023/2024

Brillene som er trendy

Soften your edges! Her kommer de fire brilletrendene du definitivt bør gjøre deg kjent med denne sesongen! Fra «gentle retro» og «enlightened classics» til Y2K – trendene i de kommende månedene har det i seg!

Gentle Retro

Også denne sesongen får vintagebrillene hjertene våre til å slå raskere. Vi elsker også oversize-effekten, pilotbriller til dame, pilotbriller til herre, cateye-briller og sommerfuglbriller i pastellfarger og harmoniske fargegradienter. Et absolutt must i høst- og vintersesongen er dessuten gjennomsiktige briller til dame, gjennomsiktige briller til herre, edle metallbriller til dame og metallbriller til herre. Briller i gull og briller i sølv opplever nok en interessant sesong. Gled deg til markante acetatbriller, robuste metallinnfatninger og de mest populære 60- og 70-talls retrobrillene!

Kan stil egentlig være bærekraftig?

Ja, så klart! De nye «eco-conscious»-vibbene kombinerer de hotteste trendene med resirkulerte og bærekraftig produserte kvalitetsmaterialer for en ren og samtidig supertrendy samvittighet! Gjør deg klar til de mest populære runde brillene, rektangulære briller, fancy mønstre og masse green energy!

Klassikere feirer comeback

Også i den kommende sesongen må du ikke gå glipp av favorittklassikere våre! Varme brun- og karamelltoner fremkaller en ganske stilig og tidløst look, som smigrer ethvert ansikt og gir våre evergreens et stilfullt comeback! Klassiske former venter oss, som Wayfarer-brillene, cateye eller runde modeller – kombinert med intense farger, slående graderinger og markante mønstre!

Hello again: Y2K!

Last but not least! Også i høst-/vintersesongen 2023/2024 må du ikke gå glipp av de futuristiske slim shades- og racer-modellene! Vi opplever en revival av 2000-tallet og gleder oss til et fantastisk spekter av kantløse og superstilige innfatninger som tilfører ethvert antrekk en ekstra dose boldness og absolutt piece-faktor! Fra de svarte brillene til dame og herre, til firkantede briller og runde briller – høstens briller har statement-piece-karakter.

Bestill brilletrendene for høst/vinter 2023 og 2024 fra Mister Spex – hvordan fungerer det?

Ganske enkelt: I butikkområdet for designermerket valgte, kan du begrense utvalget ved hjelp av ulike filtre i navigasjonslinjen til venstre: merke, materiale, rammeform, farge på brilleglass og ramme, og selvfølgelig dimensjonene. Med dette forhåndsvalget kan du avgrense utvalget til du finner de perfekte trendbrillene. Deretter har du muligheten til å «prøve» de valgte brillene på nettet. For å prøve dem på nettet, bruker du knappen på høyre side av skjermen: Last opp et portrettbilde av deg selv eller aktiver webkameraet for å få et førsteinntrykk av den nye looken. Du har bestemt deg? Fullfør bestillingsprosessen og gled deg til de nye brillene. Du har oppdaget brillene du ønsker deg sortimentet vårt? I Mister Spex-nettbutikken kan du handle rimelig, uten risiko og med flere fordeler: • stort utvalg av over 7000 briller fra populære merker som Ray-Ban, CO Optical, Gucci, Polaroid med flere • kvalitetsbriller, inkludert UV-filtre, super anti-reflekterende belegg og foredlet med hardt lag • sliping av glassene med utdannede optikere i vårt eget Berlin-mesterverksted • justering av brillene hos partneroptikeren på stedet eller i Mister Spex-butikkene våre • fri frakt og retur • ÅPENT KJØP I 30 DAGER Forresten: Optikerne våre i butikkene gir deg gjerne råd kvalitetsglassene våre i din styrke. Du vil vite mer om Mister Spex, sortimentet vårt og bestillingsvilkår? Kundeservice og et team av profesjonelle optikere ser frem til spørsmål fra deg. Vi ønsker deg en gledelig handel!

  10%

  Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

  Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

  Betalingsmetoder

  Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

  Levering

  Posten Logo

  For en trygg netthandel

  TRYGG E-Handel Logo