Vintersalg – spar inntil 50 %¹ nå
Kjøp nå
New Brands
Lysende utsikter – gå ikke glipp av våre siste tilskudd:

New Brands. New Looks.

Også i år satser vi på spennende, kule og spinnville brilletrender, så vel som sesongens flotteste nykomlinger. Her er fem innsidetips til spennende merker du ikke bør gå glipp av – tilgjengelig eksklusivt for deg.

Uncomprominsing & Independent

Å ligge i forkant når det kommer til mote, trenger ikke å gå på akkord med komforten! Det trendy merket Akila beviser dette med sin eksklusive kolleksjon direkte fra L.A. De tidløse unisex-silhuettene er det perfekte tilbehøret for en autentisk streetlook. De kule modellene er håndlagede og produsert av miljøvennlig acetat og andre plantebaserte produkter. Prangende solbriller, moteriktige blålysbehandlende briller og avslappede klassiske innfatninger får oss alle til å nyte livet til det fulle.

Akila
Messy Weekend

For the Hungry Generation

Disse iøynefallende innfatningene kommer direkte fra København. Raffinerte detaljer understreker den skandinaviske minimalismen, og oppstartsfirmaet kombinerer lekent geniale design med en uslåelig kvalitet. De stilige kolleksjonene byr på håndlagede designinnfatninger, moteriktige arbeidsbriller og superkule skibriller. Man skulle nesten tro det var helg hver dag!

Glam at it’s best.

Luksuriøse design som kombinerer 70-tallsglamour med moderne «coolness». Velkommen til Linda Farrows verden av briller! Spektakulære design, forfinet av innovative samarbeid med internasjonale navn som Dries van Noten eller Jeremy Scott – garanterer en unik look. Wow!

Linda Farrow
Cubitts

The Modern Spectacle Maker

Håndlagede innfatninger – like elegante som de er unike. Brillene fra Cubits kan kalles mesterverk i ordets rette forstand. De kombinerer overlegent luksuriøse materialer med nøye utvalgte design og en klassisk britisk stil for å skape moderne smykker. Fra konseptutvikling til ferdig produkt, trenger de hele 50 steg før vi endelig får lov til å sette det elegante tilbehøret på nesen. Nå eksklusivt i vår nettbutikk!

Tools for Mindful Athletes

Vi lar oss forføre av merket The District Vision, som byr på solbriller som kombinerer funksjon og stil. Brillene, som er håndlaget i Japan, er designet og optimert for løping – både i direkte solskinn og i skumringen. Materialer av høy kvalitet som superlett titan, overflatebehandlinger av nylon som beskytter mot svette, og hypoallergene neseputer forbedrer dine idrettsprestasjoner. Dessuten er de en stilig følgesvenn som heier på deg, uansett hvor lang tid treningen tar. Kan man egentlig ønske seg noe mer?

District Vision

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

varer

(58)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 58 av 58

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålKontakt21 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo