Nyheter: De mest ettertraktede brilletrendene denne høsten og vinteren!
Oppdag nå!
Naturlig & fair

Sustainable Eyewear

Godt for øynene, enda bedre for miljøet. De nye kolleksjonene fra Burberry, Emporio Armani og Polo Ralph Lauren viser at det faktisk går an å kombinere kreativ brillianse med bærekraftig luksus. Den eksklusive designen har en fortryllende effekt takket være en uforglemmelig estetikk, klare silhuetter, holdbare materialer og fremfor alt den ressurseffektive produksjonsmåten.

Sustainability Editorial

Den aktuelle sommerkolleksjonen fra Armani inkluderer funksjonelle design som er bærekraftige, og beviser dermed at eleganse og moderne design kan kombineres på fantastisk vis. I kolleksjonen finnes innfatninger som er produsert av bioacetat laget av fornybare råvarer, et bærekraftig alternativ til vanlig acetat. Også innpakningen er produsert av miljøvennlige materialer som f.eks. resirkulert polyester.

Sustainability Editorial
Sustainability Editorial
Sustainability Editorial

Engelsk sjarm møter ren luksus. Det britiske designmerket Burberry har blitt en del av bevegelsen «bærekraftig luksus». Solbriller, som produseres av fornybare materialer, imponerer som vanlig med høy kvalitet i kombinasjon med den unikt britiske og elegante stilen «brit-chic». Glass og innfatninger produseres av økologiske materialer, som cellulose for økologisk acetat eller lakserolje for økologisk nylon, og gjør således bærekraftig design til et must i hverdagen!

Sustainability Editorial

Den tidløst elegante designen fra Polo Ralph Lauren unngår flyktige trender og satser i stedet på en stilren, minimalistisk design. Det aller beste – luksusmerkets sporty touch får du nå i form av bærekraftige innfatninger. Det amerikanske merket skjemmer oss bort med briller i miljøvennlige materialer og viser tydelig at de tar 2000-tallets viktigste tematikk på alvor.

Sustainability Editorial
Sustainability Editorial

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 10% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo