Ray-Ban
Reis med stil

Ray-Ban Autentisk og unikt

Road-trip, backpacking, på jobbreise eller på storbyferie- hvordan du reiser sier mye om hvem du er. Hvorfor skulle det være noe annerledes med hvilke solbriller du velger? Ray-Ban er et merke designet for den frisinnede med en liten smak av eventyr.

Møt den runde

Å pakke sekken til din neste store festival er den ultimate følelsen av frihet, og ingenting roper frihet mer enn den ikoniske runde brillen fra 70-tallet. Enten du er ute etter den moteriktige hippy-solbrillen, eller John Lennon inspirerte briller, vil disse modellene gi deg bohemstilen du er ute etter.

Praktisk all-rounder

Befinner du deg ofte på business class med mange flytimer bak deg? Da er denne elegante all-rounderen den perfekte reisekamerat. Med denne rene modellen kombinerer du finesse og komfort, takket være innovativt materialvalg og flott design. Komfort og design hånd i hånd.

Den store generalen

Ut på veien på motorsykkel og vinden i ansiktet. Uredde turer er perfekt for deg som våger å være annerledes. Ser du etter den perfekte følgesvennen? Et par briller som oser av frihet og eksklusiv design.

Den nostalgiske Clubround

Dersom du alltid er på jakt etter gode tilbud når du er på ferie, så har disse fargerike glassene akkurat den inspirasjonen du trenger. Den kunstneriske og retro stilen satt sammen med runde rammer gir deg et flott og markant utseende.

Har du enda ikke funnet din rette Ray-Ban modell?

Se alle Ray-Ban modeller

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålKontakt21 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo