Oakley Editorial
Alle tiders Oakley!

Editorial: Oakley

Prester ditt aller beste med innovative Oakleys briller og solbriller. Brillene er utformet for å passe ulike behov, med funksjonell teknologi og finesser som gjør dem til et ypperlig valg av treningspartner.

Optimal synsopplevelse

På sykkelturer er Prizm™ Road det optimale brilleglasset og gir garantert god sikt. Modellen Oakley Evzero (three-point-fit) med materiale av O Matter™-teknologi har brillen perfekt støtte og komfort. Oakley Jawbreaker har i tillegg lufteventiler og justerbare stropper for ekstra god passform. Ypperlig til bruk sammen med hjelm.

Individuell passform

Med den innovative TruBridge™- teknologien får disse brillene toppscore. Selv neseputene kan byttes ved hjelp av en optiker, for å tilpasses ditt behov.

Førsteklasses komfort

Leter du etter solbriller til hverdagsbruk er Oakley Holbrook og Oakley Crossrange i streetstyle-kategorien to gode valg. Foruten krystallklare glass uten gjenskinn gir de utmerket støtte uten å klemme mot nesen. Stengene og neseputene er laget av det glisikre materialet Unobtanium® for et bedre og mer komfortabelt grep.

Kompromissløs perfeksjon

Briller med TruBridge™-teknologi er midt i blinken for deg som driver med høyaktivitetsport og trenger en perfekt passform som tilpasses brukeren. Her får du en robust, lettvekts brille i trendy transparent design.

Har du ikke funnet den rette Oakley-brillen ennå?

Til Oakley-kolleksjonen

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålKontakt21 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo