Iconic Frames

De mest populære brilletrendene

Ikoniske briller

Selv mens moteverdenen fortsetter å utvikle seg, finnes det design som aldri mister sin popularitet. Disse innfatningene er en del av dem.

Nickelbrille

Metallbrillen

Denne ikoniske modellen ble stort sett brukt av intellektuelle og artister på 70-tallet, men har idag fått kultstatus: Metallbrillen har blitt mer og mer populær opp gjennom årene, mye takket være John Lennon som hadde denne runde varianten som sitt varemerke. Den blir stort sett laget av metall, og den kommer i alle størrelser fra XS til XL.

Flere høydepunkt

The Panto

Panto-brillen har gjenoppstått flere ganger, men dukket opprinnelig opp i akademiske kretser på 1920-tallet. I starten var de kun tilgjengelige med plastrammer. Nå fås de også i metall, eller med en kombinasjon, som for eksempel plastramme med stenger og nesebro av metall.

Pantobrille

Flere høydepunkt

Cateye

The Cateye

Sensuell, eksentrisk, feminin: Cateye brillen var fram til 50-tallet typisk brukt av sekretærer. Selv om modellen fortsatt hovedsaklig brukes av kvinner, utforsker motebevisste menn i mote-metropolene også disse moderne variantene.

Flere høydepunkt

The Browline

Et typisk trekk ved dette designet er den markerte toppkanten. Rockabilly-fans var de første som skapte blest om "browline"-briller, som er en av de mest populære brillestilene siden 50-tallet.

Wayfarer

Flere høydepunkt

Horn

The Wayfarer

Wayfarer-brillen ble først velkjent som solbriller takket være Blues Brothers, før den også ble populær som vanlige briller med styrke. Den brede, trapesformede rammen er som regel laget av svart plastmateriale og er selve bildet på uformell kulhet.

Flere høydepunkt

Hornbriller

Horn-briller ble først populære gjennom TV-skjermen på 1920-tallet og har siden den tid hatt mange gode epoker. I starten var disse distingverte rammene laget av ekte horn og skilpaddeskall, mens de i senere tid har blitt produsert i syntetiske mterialer som ligner Havana- og skilpaddemønster.

Horn

Flere høydepunkt

Pilot

The Aviator

Modellen kjent som pilotbrille har siden 30-tallet vært kjent for å beskytte piloter mot blendende sollys, men den har blitt mer og mer populær blant hvermannsen i tidenes løp. Den lages både som solbriller og briller med styrker, og typiske kjennetegn er store, dråpeformede glass og den ikoniske doble broen.

Flere høydepunkt

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålKontakt21 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo