Windsor Refresh-trenden
Vår og sommer trendene 2020

Editorial: DUBAI IN TREND FEVER

Hvilken by som passer best til fremvisning av de siste solbrilletrendene denne sesongen? Dubai! En by som har bllitt stadig mer populær, ikke minst for alle influensere. På vei ut i ørkenen viser Chris og Janis hvilke briller man bør velge denne sesongen.

Dubai Editorial
Ray-Ban Editorial

Kontraster i fokus

Som mottoet "less is more" velger Chris stilrene transparente briller fra L.G.R som matcher med et hvilket som helst antrekk. Dersom man heller vil skille seg ut med mer iøyenfallende solbriller har vi de mindre, og hete solbrillene i år! Her vises Calvin Klein solbriller, med en svart, cool look med logo detaljer på siden. Disse brillene kunne vel ikke vært mer ulike, men begge stilene er like trendy denne sesongen!

Dubai Editorial

Strikingly expressive

Klassiske Pilot/ Aviators går aldri av moten - uansett om det er fem, seks, sju eller åtte, denne sesongen handler om kanter! Skarpe kanter og linjer er øverst på listen over sesongens trender for herre. Marc O'Polo solbriller i en 70-talls look gir Janis en chic stil. Den grønne fargen i glasset løfter piloten til et nytt nivå. Like stilig er den svarte brillen med dobbel bro fra Mexx.

Ray-Ban Editorial

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålKontakt21 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo