Mister Spex' egne merker

Mister Spex' egne merker
4 023 Resultater

Mister Spex' historie begynner med grunnleggelsen i desember 2007. Selskapet ble startet opp av Dirk Graber, Björn Sykora, Philipp Frenkel og Thilo Hardt. Gründerne hadde som mål å utvikle en brillebutikk på nettet med et enkelt kjøpskonsept, noe som ikke var så tilgjengelig i Tyskland på den tiden. Vi tilbyr briller, solbriller, kontaktlinser og linsevæsker på våre egne hjemmesider. I starten av 2016 åpnet den første fysiske Mister Spex-butikken. I dag driver vi 45 egne optikerbutikker i Europa. Foruten Norge er Mister Spex aktiv i Tyskland, Østerrike, Frankrike, Storbritannia, Spania, Nederland, Sveits, Finland og Sverige. Våre kunder har tilgang til et omfangsrikt sortiment med over hundre attraktive premium- og luksusmerker, etterspurte uavhengige merker og våre egne kvalitetsmerker, samt utvalgte designer- og influensersamarbeider.

Highlights & Specialities

Hos flere av Mister Spex' egne merker står bærekraft i fokus, og brillene forener høy komfort med førsteklasses design. Kvaliteten kommer alltid i første rekke, enten det er et eksklusivt designersamarbeid eller egen produksjon av alt fra klassiske til moderne innfatninger. Når du kjøper briller hos oss, får du kvalitetsglass med blant annet UV-filter, super-antirefleksbelegg og forsterkende belegg med på kjøpet, og du kan også velge mellom mange andre typer glass og overflatebehandlinger. Det vil si at du ikke bare får en Mister Spex-brille med flott og moderne design, du får også førsteklasses kvalitet til en uslåelig pris.

Collections & Assortments

De mest kjente av Mister Spex' egne merker er CO Optical, Ultralight Classics og Aspect. Modellene fra CO Optical-kolleksjonen er en symbiose av urbane impulser og tidløst design. De flotte innfatningene har et moderne preg som er helt i takt med tidsånden. Brillene kjennetegnes av rene linjer og former, og er et resultat av stilfulle utforminger, materialer av høy kvalitet og aktuelle motetrender.

Benefits of Buying at Mister Spex

Mister Spex gjør det lettvint for deg å prøve brillene hjemme hos deg selv. Ved hjelp av vårt virtuelle prøverom kan du raskt se om brillene passer til deg. Du kan prøve alle brillene med et bilde av deg eller med webkameraet. Du kan bla gjennom det store utvalget i vår nettbutikk og finne din nye favorittbrille i ro og mak. Våre énstyrkeglass er inkludert i prisen når du kjøper briller hos oss, uansett hvilken innfatning du bestemmer deg for. Vi tilbyr dessuten fargetonede solbrilleglass for mange av modellene i Mister Spex' solbrillesortiment, med glass som har tilsvarende utseende som de opprinnelige solbrilleglassene. Du kan bestille opptil fire briller til gratis hjemlån. Vi sender brillene (uten styrke) kostnadsfritt til deg i løpet av 2–8 virkedager. Når du har mottatt brillene, har du ti dager til å prøve dem hjemme, helt uforpliktende. Det er fri frakt på returen av hjemlånet. Hvis du bestemmer deg for å beholde en av brillene, kan du angi synsverdiene dine online. Vi sender så en ny brille (med styrke) til deg i løpet av 6–15 virkedager. Det er fri frakt på kjøp over 700 kr. Du kan kjenne deg helt trygg når du bestiller hos Mister Spex. Vi tilbyr nemlig 30 dagers åpent kjøp, slik at du problemfritt kan returnere brillene, selv om det er satt i glass med styrke i dem. Du får igjen hele beløpet for kjøpet. Fraktkostnadene for retur av briller med styrke betales av kunden.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo