Black Friday

BLACK WEEK DEALS

BLACK WEEK-SALG hos Mister Spex

Det er årets shopping-eventyr! Og nå står det for døren. Black Friday foregår alltid dagen etter thanksgiving, den amerikanske høsttakkefesten, og i år faller markeringen på den 26. november. Du som gjerne handler på nettet og er litt prisbevisst, kan gjøre et storkupp denne dagen.
Men det er ingen grunn til å vente! Du kan gå løs på de beste Black Friday-tilbudene allerede nå, for nå starter nemlig Black Week. Eksklusive Black Friday-tilbud venter på deg! Boltre deg i de nyeste kolleksjonene og eksklusive rabatter under vår Black Shopping Week og finn favorittbrillene dine. Online i vår nettbutikk.

Énstyrkeglass, progressive brilleglass, arbeidsplassbriller – briller som passer til dine behov

Hos oss finner du de nyeste brilletrendene, smarte progressive briller, de heteste brillenyhetene og bærekraftig produserte briller som setter et rettferdig blikk på verden. Det store utvalget vårt står parat til å gi deg tonnevis av inspirasjon. Det lønner seg å ta en titt, for under Black Week kan du sikre deg noen virkelig gode Black Friday-tilbud.

Dine fordeler hos Mister Spex

Uansett hva du leter etter, finner du det hos oss Populære designerbriller, eksklusive premiummerker eller kule «independent»-merker – hos oss finner du garantert det du leter etter. Og med våre Black Friday-rabatter lønner det seg å shoppe dobbelt så mye!
Prøv enkelt hjemme Vi er overalt der du er. Og vi gjør det lett for deg å prøve brillene – i vårt virtuelle prøverom eller til hjemlån, helt uten ekstra kostnader.
Kvalitetsglass uten skjulte kostnader Når du handler hos oss, vet du akkurat hva du betaler for. Du betaler for eksempel ingenting for høykvalitets standardglass. De er inkludert i prisen. Er du i Black Friday-humør? Hvis ikke, vil våre Black Friday-deals snart få deg i den rette stemningen.

Nyhetsbrev - 5% rabatt!

Følg oss!

Instagram
Facebook

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 10% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo