Denne varen går snart ut av produksjon!

Men vi har en god nyhet til deg: Du kan få prøve ut våre gunstige kontaktlinser fra TrueLens.

Prøv nå

TrueLens Comfort Monthly Prøvelinser

1. Pakningsstørrelse

3. Linsevæske (valgfri)

1 eske med 0 linser

Pris
Inklusiv MVA

Produktdetaljer

Som Europas ledende online optiker kan Mister spex nå tilby linser med under vårt eget varemerke TrueLens. Her får du linser av høy kvalitet til en uslåelig pris.

Komfort for tørre og sensitive øyne
TrueLens Comfort Monthly er en månedslinse som du bruker på dagtid i inntil 30 dager. Linsen skal tas ut og renses om kvelden, og er da klar til brukes igjen neste dag. Etter en måned erstatter du linsene med et nytt par.

TrueLens Comfort Monthly er produsert av et hydrogel materiale av høy kvalitet og inneholder den aktive fuktighetsbevarende hyaluronsyren, som er en naturlig del av øyets egen tårefilmen. Hyaluron fukter linseoverflaten, binder fuktigheten og holder på fukten hele dagen - noe som gir gir økt komfort, selv for deg med tørre øyne. TrueLens Comfort Monthly har en bekvem passform og gir deg et klart og skarpt syn.

TIPS:Du bør alltid få nye linsetyper tilpasset hos en optiker. Det sikrer at de passer til nettopp dine øyne. Vi anbefaler at du regelmessig oppsøker optiker for synssjekk og linsekontroll.

Ta alltid ut linsene dersom du opplever ubehag eller problemer, og kontakt optiker/ øyenlege ved akutte, vedvarende eller gjentakende problemer!

10%

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo