Finn din favoritt innfatning og bestill lesebriller i dag

Systane Hydration 10 ml

 Systane Hydration 10 ml frontvisning

Systane Hydration 10 ml

Alcon/Ciba Visions gjenfuktingsløsning Systane Hydration er førstevalget for alle som ofte sliter med tørre øyne og dermed har et økt behov for fuktighet. Konstant bruk av kontaktlinser er ofte en belastning for øynene. Takket være Systane Hydration støttes øyets overflate aktivt ved regenerering.

Gjennom den spesielle sammensetningen forandrer Systane hydration komfortdråper konsistensen når de kommer i kontakt med tårevæsken. De aktive ingrediensene binder seg sammen til en viskoelastisk gelé som lindrer den skadede tårefilmen og sørger for en spesielt lindrende følelse og maksimal fuktighet. Ved første blink sprer løsningen seg over hele øyeoverflaten uten å gå på akkord med synet, og gir også øyet en frisk følelse.

Gjenfuktingsløsningen gir langvarig lindring takket være dens unike HP-Guar-formel, og øker beskyttelsen mot dehydrering. Dråpene er dessuten egnet for myke kontaktlinser så vel som for dem som ikke bruker linser. Et produkt med en langvarig effekt som bekjemper klassiske ubehag som tørre og irriterte øyne – allerede fra første blink!

Normalt holder 2-3 applikasjoner av Systane Hydration per dag. Du kan imidlertid bruke Systane Hydration uten begrensninger etter behov.

Alcon/Ciba Visions Systane Hydration gjenfuktingsløsning er tilgjengelig som en 10 ml-flaske.

Tilgjengelige varianter

Levering 2-8 arbeidsdager

Gratis frakt over 700 kr

Pris

Inklusiv MVA

Gratis 45 kr

130 kr

1300 kr per 100ml

Du sparer N/A

 

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo