Finn din favoritt innfatning og bestill lesebriller i dag

Oxysept Comfort Economy

 Oxysept Comfort Economy frontvisning

Oxysept Comfort Economy

Oksysept Comfort er en peroksidsystem-kombo som består av rengjøringsvæske og nøytraliseringstabletter – som gjør rengjøringen av myke og silikonhydrogel-kontaktlinser til en lek. Bruk av 3 % hydrogenperoksid sørger for en sikker desinfeksjon.

Oxysept Comfort fra AMO er fri for konserveringsmidler og dermed et godt valg for følsomme øyne og allergikere. Formelen er dessuten spesielt effektiv i å drepe bakterier og til å forebygge vekst av bakterier og sopp som kan oppstå på kontaktlinsene, samt bidrar til en god øyehelse gjennom tilsetninger av det naturlige og essensielle vitaminet B12. Den delikate rosa fargen på den nøytraliserte løsningen gir en ekstra trygghet siden man lett kan sjekke at tabletten er tilsatt.

I tillegg til desinfeksjon og bionøytralisering, tilfører tabletten fuktighet slik at resultatet blir en langvarig bærekomfort.

Økonomipakken består av 2 flasker á 300 ml Oxysept Comfort desinfeksjonsløsning, 1 flaske á 120ml Oxysept Comfort desinfeksjonsløsning, 72 nøytraliseringstabletter og en lekkasjesikker rengjøringsbeholder med Gore-Tex membran.

Merk: Linsene må skylles med en saltvannsløsning før du setter dem inn. Peroksidløsningen må ikke komme i kontakt med øyet.

Tilgjengelige varianter

Gratis frakt over 700 kr

Pris

Inklusiv MVA

Gratis 45 kr

299 kr

415 kr per 1l

Du sparer N/A

Produktet er ikke på lager, men blir snart tilgjengelig igjen.

 

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo