Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.

Opti Free Puremoist 300ml

 Opti Free Puremoist 300ml frontvisning

Opti Free Puremoist 300ml

Opti-Free Puremoist er en linsevæske fra Alkon som egner seg for myke linser. Puremoist motvirker effektivt fett- og proteinbelegninger på dine linser. Belegninger som disse er vanlig forekommende, både på nyere silikonhydrogellinser og på eldre hydrogellinser – men dette kan altså nå helt motvirkes med Opti-Free Puremoist.

Den vanligste årsaken til ubehag ved bruk av linser er tørrhetsproblem. Den nye teknikken i Opti-Free fukter linsen og dette leder til økt komfort som varer opp til 16 timer. Dette gjør Puremoist helt unik. Dessuten er den til forskjell fra den eldre Opti-Free RepleniSH helt uavhengig av tårefilmen for å fukte linsen.

Opti-Free Puremoist virker også desinfiserende mot bakterier, sopp og akantamøbeinfeksjon. Puremoist er en såkalt MPDS, det vil si Multi Purpose Desinfection Solution. MPDS oppfyller de høyeste desinfeksjonskrav (i henhold til FDA og ISO-standarden) man kan få for en linsevæske.

Velg Opti-Free Puremoist, hvis du vil ha beste rengjøring, som dreper mikroorganismer – samt gir høyeste komfort.

Tilgjengelige varianter

Levering 1-4 arbeidsdager

Gratis frakt over 700 kr

Pris

Inklusiv MVA

Gratis 45 kr

135 kr

450 kr per 1l

Du sparer N/A

Får plass i postkassen

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.