Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.

EasySept 360ml

 EasySept 360ml frontvisning

EasySept 360ml

· Renser og forvarer alle myke kontaktlinser.
· Fri fra konserveringsmiddel.
· Passer følsomme øyne.
· Tar effektivt bort proteinbelegg.

Easy Sept er helt fri fra konserveringsmiddel – noe som gjør at væsken er snill mot dine øyne, samtidig som du får en effektiv desinfisering av dine kontaktlinser. Easy Sept er et bra alternativ for deg som tidligere har fått en allergisk reaksjon mot vanlige multifunksjonelle linsevæsker eller for deg som normalt er følsom og kanskje lider av en eller flere allergier.

VIKTIG!
Easy Sept må alltid brukes tilsammen med det spesielle nøytraliserende etuiet som følger med. Linsene må nøytraliseres i minst 6 timer før de settes på øynene. Etuiet har en nøytraliserende katalysatorplate i bunnen og to små åpningsbare skuffer der du plasserer dine kontaktlinser.

Hvordan fungerer det?
Når Easy Sept peroksidløsningen fylles i det spesielle linseetuiet, skaper den nøytraliserende platen en karakteristisk bobleeffekt, som effektivt desinfiserer og tar bort proteiner fra alle myke kontaktlinser. Etter seks timer er væsken helt nøytralisert til en konserveringsfri saltløsning og dine linser er klar til bruk.

Følg instruksjonene som medfølger nøyaktig! Unøytralisert hydrogenperoksid som finnes på linsene kan gi en sviende og brennende følelse i øynene!

Tilgjengelige varianter

Levering 1-4 arbeidsdager

Gratis frakt over 700 kr

Pris

Inklusiv MVA

Gratis 45 kr

98 kr

272 kr per 1l

Du sparer N/A

Får plass i postkassen

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.