Finn din favoritt innfatning og bestill lesebriller i dag

EasySept 120ml

 EasySept 120ml frontvisning

EasySept 120ml

· Renser og forvarer alle myke kontaktlinser.
· Fri fra konserveringsmiddel.
· Passer følsomme øyne.
· Tar effektivt bort proteinbelegg.

Easy Sept er helt fri fra konserveringsmiddel – noe som gjør at væsken er snill mot dine øyne, samtidig som du får en effektiv desinfisering av dine kontaktlinser. Easy Sept er et bra alternativ for deg som tidligere har fått en allergisk reaksjon mot vanlige multifunksjonelle linsevæsker eller for deg som normalt er følsom og kanskje lider av en eller flere allergier.

VIKTIG!
Easy Sept må alltid brukes tilsammen med det spesielle nøytraliserende etuiet som følger med. Linsene må nøytraliseres i minst 6 timer før de settes på øynene. Etuiet har en nøytraliserende katalysatorplate i bunnen og to små åpningsbare skuffer der du plasserer dine kontaktlinser.

Hvordan fungerer det?
Når Easy Sept peroksidløsningen fylles i det spesielle linseetuiet, skaper den nøytraliserende platen en karakteristisk bobleeffekt, som effektivt desinfiserer og tar bort proteiner fra alle myke kontaktlinser. Etter seks timer er væsken helt nøytralisert til en konserveringsfri saltløsning og dine linser er klar til bruk.

Følg instruksjonene som medfølger nøyaktig! Unøytralisert hydrogenperoksid som finnes på linsene kan gi en sviende og brennende følelse i øynene!

Tilgjengelige varianter

Levering 2-8 arbeidsdager

Gratis frakt over 700 kr

Pris

Inklusiv MVA

Gratis 45 kr

48 kr

40 kr per 100ml

Du sparer N/A

 

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo