Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.

AoSept Plus 360 ml

 AoSept Plus 360 ml frontvisning

AoSept Plus 360 ml

VIKTIG! AOSept må alltid brukes sammen med det spesielle nøytraliserende etuiet som følger med. Linsene må nøytraliseres i minst 6 timer før de settes på øynene.

Etuiet har en nøytraliserende katalysatorplate i bunnen og to små åpningsbare skuffer der du plasserer kontaktlinsene dine. Hvordan virker det? Når AoSept sin peroxidløsning fylles i det spesielle linseetuiet, gir den nøytraliserende flaten en karakteristisk boblende effekt som effektivt desinfiserer og fjerner laget med proteiner som har dannet seg på alle myke kontaktlinser. Etter seks timer er væsken helt nøytralisert ned til en konserveringsfri saltløsning og linsene dine er klare til bruk.

Følg instruksjonen som følger med nøye! Unøytralisert væske som ligger igjen på linsene kan gi en sviende og brennende følelse på øyet!

Tilgjengelige varianter

Levering 1-4 arbeidsdager

Gratis frakt over 700 kr

Pris

Inklusiv MVA

Gratis 45 kr

159 kr

442 kr per 1l

Du sparer 20 kr

Får plass i postkassen

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.