For levering innen jul må ordren din sendes senest 16. desember fra lageret vårt. For mer detaljert informasjon om ordren din vennligst ta kontakt med kundetjenesten.
Kerbholz - Mister Spex
Kerbholz

Robust, naturlig og designet med lidenskap - det velrennomerte merket Kerbholz er et resultat av kvelder ilag med venner og generøse mengder vin. Merket utstråler en følelse av ekthet med bruken av tre, hvor designerne formidler sine opplevelser og følelser til nydelige briller. Design av høy kvalitet setter standarden for dette enestående varemerket.

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Kerbholz Alle merker

(2)
Viser produkter 1 till 2 av 2

Kerbholz på Mister Spex Norge

Kerbholz ble etablert i 2011 og er kjent for å være de første som produserte unike synsprodukter i tre. Designerne Matthias & Moritz fikk den banebrytende ideen om å lage briller i tre på en av sine reiser rundt om i verden. I dag er Kerbholz et av de mest kjente varemerkene på det globale brillemarkedet. Takket være populariteten til solbrillene i tre har varemerket nå også utvidet porteføljen med solbriller i acetat og skifermaterialer.

Superkule, iøynefallende og energiske – disse solbrillene er laget for unge, utadvendte livsnytere. Med ekstremt funksjonelle glass og moderne design er Kerbholz’ modeller et absolutt must hvis du vil tilføre garderoben litt glam. Solbrillene er lette og utrolig behagelige. Kombinert med synsskarphet og beskyttelse mot skadelig UV-stråling får du fasjonable og funksjonelle solbriller som garantert vil vekke oppsikt overalt hvor du går!

Kerbholz-produktene på Mister Spex er fantastisk varierte: solbriller med vakre grågrønne UV 400-glass, lesebriller i tre, lekre blå speilglassbriller med fjærende hengsler i rustfritt stål og prangende innfatninger i hvit bjørk. Se selv og velg de solbrillene som passer best til din personlige smak og livsstil.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålKontakt21 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo