Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
Just Cavalli

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for
Hodebredde
  • Medium
  • Få hjelp til å finne dine mål
Form
Type
Ansikt
Egenskaper
Varemerke
Farge innfatning
Farge glass
Materiale
Pris i NOK

Just Cavalli Alle merker

(1)
  • Just Cavalli
Viser produkter 1 till 1 av 1

Just Cavalli i Mister Spex’ nettbutikk

Enhver som har Madonna, Alicia Keys, Bono og Sting blant sine tilhengere, må ha et spesielt talent, noe Roberto Cavalli ettertrykkelig har bevist. Designeren tiltrekker seg ikke bare stjerner fra pop- og rockverdenen med sine kreasjoner, han har også entusiastiske tilhengere i hele motebransjen og blant kunder verden over. I 1998 bestemte Cavalli at det var på tide med en makeover og etablerte merket Just Cavalli i tillegg til sitt eksisterende varemerke.

Ungt og friskt med en vill og freidig snert oppsummerer det nye varemerket. Just Cavalli er designet for yngre kunder, og den fargerike glamrockstilen er framtredende. Ville mønstre, dyremotiver og blomsterprint dominerer motekolleksjonene. Med sin individualistiske stil har merket etablert seg raskt, særlig blant yngre fashionistaer. Just Cavalli tilbyr en komplett kolleksjon for kvinner og menn supplert av sko, parfyme, klokker, briller og smykker. Alle produkter bærer den umiskjennelige signaturen til Roberto Cavalli. Både brillene og solbrillene fra Just Cavalli er designet i strålende farger og ekstravagante former. Et typisk Cavalli-produkt har mange detaljer og elementer fra naturen. Cavalli gir hvert produkt en spesiell touch med dyremotiver, blomster eller fargerike mønstre. Et par briller eller solbriller fra Roberto Cavallis yngre varemerke gir antrekket det lille ekstra.

Produktene fra Mister Spex leveres til Norge, Finland og Sverige med Posten i løpet av noen få dager. Hvis du er usikker på hvilken modell du skal velge, kan Mister Spex hjelpe deg med vårt virtuelle prøveverktøy. Hvis tjenesten er utilgjengelig for brillene du har valgt, kan du benytte fotoalternativet – ved å laste opp et av dine egne bilder eller velge et bilde fra Mister Spex’ galleri. Prøv det i dag!

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.