Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
  • Benyttet filter

  • Varemerke Jil Sander
Fjern alle filtre

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for

Hodebredde

  • Medium
  • Få hjelp til å finne dine mål

Form

Type

Ansikt

Egenskaper

Varemerke

Farge innfatning

Materiale

Pris i NOK

Jil Sander Alle merker

(1)

Viser produkter 1 to 1

Jil Sander på Mister Spex

Designeren Jil Sander startet sin karriere i 1968 med åpningen av en eksklusiv motebutikk i Hamburg Pöselsdorf. Tidligere hadde tekstilingeniøren arbeidet som redaktør i flere motemagasiner. I 1973 lanserte hun sin første kolleksjon. Gjennombruddet fikk hun med oppfinnelsen av «the Onion Look», forløperen for lag-på-lag-stilen. Navnet hennes ble så kjent på grunn av suksessen til kolleksjonen at Jil Sander grunnla sitt eget varemerke under eget navn i 1978. På begynnelsen av 1980-tallet utviklet Sander til slutt stilen som assosieres med navnet hennes rundt om i verden. Med rene, enkle snitt og fravær av overlessede detaljer skapte hun den nye businesslooken for kvinner – en klassisk stil man fortsatt ser på kontorer den dag i dag: Jil Sander-drakten med hvit skjorte og trenchcoat i diskré farger. Omtrent samtidig ble hudpleieserien og den populære, prisvinnende parfymekolleksjonen fra Jil Sander lansert. Hun designet sin første herrekolleksjon i 1997.

I 2004, etter et tre år langt opphold, trakk Jil Sander seg omsider ut av selskapet. I dag eies varemerket Jil Sander av et britisk investeringsselskap. Sjefdesigner er Raf Simons, som har klart å opprettholde Sander-looken. Varemerket er fortsatt kjent for sin tidløse, bevisst enkle og elegante mote med en minimalistisk tilnærming – en stil som ofte betraktes som typisk tysk. Foruten kleskolleksjoner for kvinner og menn, kosmetikkprodukter og accessoirer kan du også kjøpe briller fra Jil Sander.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.