Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
Italia Indipendent
  • Benyttet filter

  • Varemerke Italia Independent
Fjern alle filtre

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for

Hodebredde

  • Bred
  • Få hjelp til å finne dine mål

Form

Type

Ansikt

Varemerke

Farge innfatning

Farge glass

Materiale

Pris i NOK

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.

Italia Independent Alle merker

(1)

Viser produkter 1 to 1

Italia Independent på Mister Spex

Uavhengighet er drivkraften bak det italienske brillemerket Italia Independent. Dette framsynte varemerket lager iøynefallende briller som utfordrer konvensjonene og mener at briller skal tilpasses hvert enkelt individ. Denne feiende flotte kolleksjonen fra Italia Independent på Mister Spex er rett og slett full av strålende farger og dristig design. Det er det perfekte tilbehøret for deg som liker å skille deg ut. Brillene fra Italia Independent er lekne, energiske og særpregede og smelter sammen mønster, form og farge for å skape en vågal og annerledes stil.

Det kan noen ganger være en utfordring å finne de rette brillene, men med denne livlige kolleksjonen fra Italia Independent på Mister Spex får du rikelig med sjanser til å skape en kreativ look. Denne brillekolleksjonen er perfekt for vår- og sommersesongen, siden de kompromissløse modellene passer perfekt til fargerike sommerantrekk.

Skulle du velge designerbriller fra Italia Independent på Mister Spex som ikke passer til ansiktstrekkene dine, kan du returnere dem hvis du ønsker det. Vi tilbyr en problemfri returordning hvor du kan returnere brillene til oss innen 90 dager, uansett grunn.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.