Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
Retro Future
Transparente briller & speilglass
Cosmic Future
En titt på hva tiden framover har å by på viser en høst- og vinterkolleksjon av en helt ny dimensjon. Ultra-moderne design definerer denne sesongens modeller og tar ethvert antrekk til nye høyder. Ta et steg inn i framtiden med transparente rammer og flate speilglass - med disse brillene vil du skinne som en stjerne!
Flate glass i pastellfarger
Disse solbrillene er virkelig noe for seg selv! Pastellfargede flate glass og ekstravagante former er denne sesongens dristige, futuristiske trendduo. Disse tar helt av!

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for

Hodebredde

  • Medium
  • Bred
  • Få hjelp til å finne dine mål

Form

Type

Ansikt

Egenskaper

Farge innfatning

Farge glass

Materiale

Pris i NOK


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.