Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.

90-dagers returpolicy på Mister Spex

Vil du tenke deg litt om? Eller har du kanskje ombestemt deg? Ikke noe problem. Mister Spex har 90-dagers returrett på alle produkter, også på briller som er tilpasset med din styrke. Skulle du ikke være helt fornøyd med de nye brillene dine, sender du dem bare i retur innen 90 dager.
 

Når begynner den 90-dagers angreretten?

Angreretten bortfaller 90 dager etter det tidspunktet da du eller en tredjepart som du har angitt (utenom transportøren), kommer i fysisk besittelse av varen. Når det gjelder en kontrakt på flere varer som kunden har bestilt i én ordre og som leveres separat, bortfaller angreretten 90 dager etter det tidspunktet da du eller en tredjepart som du har angitt (utenom transportøren), kommer i fysisk besittelse av den siste varen.

Retur

Mister Spex
Mail Boxes Etc 103
100 28, 0028 Oslo, Norge


Kontakt oss

Kontakt oss på telefon:

21628831
Man–fre fra kl. 09.00–17.00 

Eller du kan sende oss en e-post:

support@misterspex.no


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.