Velkommen til misterspex.no

Vårt mål er å tilby deg den best mulige brukeropplevelsen. For å kunne optimalisere vår service, bruker vi cookies og lignende teknologier til markedsføringsformål. Ved å trykke "Aksepter", samtykker du til bruken av disse. Du kan trekke tilbake samtykket ditt når du måtte ønske.

For mer informasjon, vennligst les våre retningslinjer og vilkår for personvern.

Endelig skinner solen! Vi ønsker våren velkommen med 17 % rabatt på alt¹ Kode: SUNSHINE
Festival Looks
Solbriller til sommerens festivalsesong

Festivallooken du ikke vil gå glipp av

Hver vår møtes musikk og mote i ørkenen i California for å starte festivalsesongen. Særlig motebloggerne bruker anledningen til å presentere sommerens must-haves, også tilbehør som solbriller. Noen av årets fjes: Julia fra jay.rox, Magdalena fra "Hoard of Trends" og Hristina fra "Fleur de Mode". Screen reader support enabled.

Til solbrillene

Unike former

Selv om disse unike solbrillemodellene er inspirert av geometriske former, er det ingen tvil om at de er det perfekte tilbehøret til festivallooken din! Myke farger, gylne innfatninger og cut-outs gir Magdalenas solbriller en elegant look.

Mer farge

Hristina er en av dem som elsker farger og opplever festivaltiden gjennom gule og lilla solbrillelinser. Disse fargeklattene er virkelig et must denne sesongen og finnes i både sterke, myke og halvtransparente toner.

Cat-eye

Denne trenden med et hint av 90-tallet rocker virkelig festivaltiden i sommer! Julia topper sitt antrekk med smale solbriller i cat-eye stil. Helt klart en trendsetter!

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.