Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.
Festival Looks
Solbriller til sommerens festivalsesong
Festivallooken du ikke vil gå glipp av
Hver vår møtes musikk og mote i ørkenen i California for å starte festivalsesongen. Særlig motebloggerne bruker anledningen til å presentere sommerens must-haves, også tilbehør som solbriller. Noen av årets fjes: Julia fra jay.rox, Magdalena fra "Hoard of Trends" og Hristina fra "Fleur de Mode". Screen reader support enabled.
Unike former
Selv om disse unike solbrillemodellene er inspirert av geometriske former, er det ingen tvil om at de er det perfekte tilbehøret til festivallooken din! Myke farger, gylne innfatninger og cut-outs gir Magdalenas solbriller en elegant look.
Mer farge
Hristina er en av dem som elsker farger og opplever festivaltiden gjennom gule og lilla solbrillelinser. Disse fargeklattene er virkelig et must denne sesongen og finnes i både sterke, myke og halvtransparente toner.
Cat-eye
Denne trenden med et hint av 90-tallet rocker virkelig festivaltiden i sommer! Julia topper sitt antrekk med smale solbriller i cat-eye stil. Helt klart en trendsetter!

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for

Hodebredde

  • Liten
  • Medium
  • Bred
  • Få hjelp til å finne dine mål

Form

Type

Ansikt

Egenskaper

Farge innfatning

Farge glass

Materiale

Pris i NOK


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.