Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne gi deg best mulig tjenester. Dersom du fortsetter å surfe på på vår nettside, gir du oss tillatelse til bruk informasjonskapsler.

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Briller for

Hodebredde

  • Liten
  • Få hjelp til å finne dine mål

Form

Type

Ansikt

Egenskaper

Varemerke

Farge innfatning

Materiale

Pris i NOK

Face Stockholm Alle merker

(2)
  • Face Stockholm

Viser produkter 1 to 2

FACE Stockholm på Mister Spex

At svenskene ikke bare forstår seg på musikk og møbler, men også på mote, har de bevist gang på gang. I motemetropolene Stockholm og Göteborg skapes de nyeste trendene og videreføres med stort hell til resten av verden. Og foruten skandinaver korrigerer det svenske kultmerket FACE Stockholm nå også synet til tyske forbrukere.

Varemerket symboliserer ikke bare svensk skjønnhet og naturlighet, det overbeviser også med sin trendy og fargerike karakter. FACE Stockholms briller inspirerer med sin stilsikre og rene design, som forener form og farge på en harmonisk måte. Det svenske varemerkets suksesshistorie begynte imidlertid ikke med briller, men med makeup i Stockholm i 1982. Varemerkets grunnlegger Gun Nowak hadde allerede skapt seg et navn i motebransjen på 70- og 80-tallet og blitt en virkelig trendsetter i de fasjonable motebutikkene i Stockholm. Ettersom Nowak ikke fant makeup som passet til motekolleksjonene sine, skapte hun rett og slett sin egen kosmetikkserie. I tillegg til kosmetikk og hudpleieprodukter finnes det nå også en brillekolleksjon. Gun Nowak samarbeider i dag med datteren Martina Arfwidson, som deler sin mors lidenskap for farger og design.

Alle innfatninger er i sin helhet laget av kvalitetsmaterialer som plast, titan og metall og byr på førsteklasses håndverk. Det gir ikke bare designerne utallige muligheter, men sørger også for optimal komfort. Modellene er ideelle til hverdagsbruk og kan kombineres med en rekke klesstiler. Uansett om stilen din er elegant, avslappet, leken eller uttrykksfull, vil du finne din perfekte innfatning fra FACE Stockholm.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.