Velkommen til misterspex.no

Vårt mål er å tilby deg den best mulige brukeropplevelsen. For å kunne optimalisere vår service, bruker vi cookies og lignende teknologier til markedsføringsformål. Ved å trykke "Aksepter", samtykker du til bruken av disse. Du kan trekke tilbake samtykket ditt når du måtte ønske.

For mer informasjon, vennligst les våre retningslinjer og vilkår for personvern.

Det er nå eller aldri: 25 % rabatt på alle kontaktlinser¹ . – Kode: LASTCHANCE
Windsor Refresh-trenden
Ray-Ban med fokus på den runde kultbrillen

Editorial: Ray-Ban

Enten ovale eller runde, metall eller acetat: runde briller er mer varierte og allsidige enn man kanskje skulle tro. Ray-Ban har videreutviklet brilleklassikeren som tidligere ble forbundet med akademikere, og skapt en trendbrille som er for alle. Formen er like aktuell idag og har funnet sin plass i det urbane bybildet.

Ray-Ban Editorial

Hide-and-seek

De som setter pris på detaljer vil nok like disse brillene. På innsiden av de mørke og mønstrede rammene skjuler det seg en annen farge som gir det lille ekstra; som for eksempel nedtonet havana-mønster eller en krystallklar, gjennomsiktig finish.

Ray-Ban Editorial
Ray-Ban Editorial
Ray-Ban Editorial

Sarte farger

Ray-Ban viser med disse brillene at metallrammer ikke trenger å skinne i gull eller sølv. Disse smale variantene blir nye favoritter med sitt ensfargede design eller den havana-mønstrede finishen.

Ray-Ban Editorial

Mix & match

Kombinasjonen av plastramme og metalldetaljer har lenge vært en populær brilletrend. I tillegg prydes nå disse modellene av det velkjente skilpaddemønsteret som fås i både beige og grå. De passer perfekt til den avslappende bymoten.

Ray-Ban Editorial
Ray-Ban Editorial
Ray-Ban Editorial

Half sized

Det vi liker spesielt godt med disse brillene, er det elegante uttrykket som kommer av disse nette metallinnfatningene med halv ramme. Dette designet gir en spennende kontrast, spesielt til den urbane looken.

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Ray-Ban Editorial

(572)

Fant ingen resultater

Viser produkter 1 till 60 av 572

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 5% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.