Diesel
  Briller       Solbriller

Prøv våre søkefiltre

Kunder som bruker våre filtreringsalternativer, har 80 % større sjanse for å finne de brillene som passer best til deres behov.

Diesel på Mister Spex

Varemerket Diesel har vært synonymt med denim siden det ble lansert i Italia. Det har blitt utvidet til også å omfatte accessoirer og en barnekolleksjon. Brillene fra Diesel har moderne design i en kolleksjon som inneholder solbriller som kan tilpasses med styrke, synskorrigerende briller og solbriller med UV-beskyttelse som er robuste nok for daglig bruk. Modellene i kolleksjonen er så moderne og elegante at du kan bruke dem til både hverdag og fest uansett hvilken stil du foretrekker. Brillekolleksjonen har varemerkets velkjente blanding av velkledd/avslappet eleganse.

Uansett om du foretrekker en rund, firkantet, oval eller geometrisk innfatning eller solbriller med en trendy eller sporty look, vil du helt sikkert finne din favoritt blant de mange modellene i kolleksjonen. Mister Spex har over 6000 solbrillemodeller fra mer enn 100 varemerker, slik at det blir enkelt å finne din personlige favoritt.

Du kan prøve flere solbrillemodeller ved hjelp av 3D-teknologi og få dem sendt hjem til deg samme dag. Alt du trenger å gjøre, er å bestille før kl. 14.00! Det finnes ikke noen enklere måte å kjøpe designerbriller på. Over 1,5 millioner fornøyde kunder benytter seg av tjenesten, og du kan bestille briller og solbriller med styrke og synskorrigerende produkter på nettet ved hjelp av noen få enkle trinn.

Nyhetsbrev

Få info om gode tilbud og de nyeste trendene. Meld deg på vårt nyhetsbrev nå og få 10% rabatt på din første bestilling.

Sikker handel og betaling

Betal med ønsket betalingsmåte via kryptert forbindelse.

Sikker handel og betaling

Gratis levering

Vi tilbyr gratis levering av alle ordrer over kr. 700,-

Mer fra Mister Spex

Eksklusive arrangementer, de siste brilletrendene og skreddersydde råd.


* Totalbeløpet for vanlig butikkpris for innfatningen og veiledende pris for to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

** Alle innfatninger inkluderer to ripefrie plastglass med én styrke og antirefleks (brytningsindeks 1,5), maks sph +6,0/-6,0 D; cyl +2,0/-2,0 D

De utkryssede prisene uten veiledende pris er standardpriser på Mister Spex.

Vårt optikerteam hjelper deg gjerne

Ofte stilte spørsmålOfte stilte spørsmålKontaktKontakt21 62 88 3121 62 88 31

Betalingsmetoder

Klarna LogoVISA LogoMastercard Logo

Levering

Posten Logo

For en trygg netthandel

TRYGG E-Handel Logo